Liverpool - Aston Villa 18.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Liverpoolin voittokulku Aston Villan isäntänä?

Liverpool – Aston Villa (+1), merkki 1, kerroin 1,55 Betsafe
Liverpool – Aston Villa (+2), merkki 1, kerroin 2,35 Unibet

Betsafen kertoimet otteluun 1,22 | 6,50 | 12,50 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, illan päättävässä ottelussa Aston Villa matkustaa testaamaan Liverpoolin päivän vireen. Tähän otteluun on helppoa asettaa vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on Liverpool. Sarjataulukossa Liverpool on tällä hetkellä neljäntenä, kun taas Aston Villa löytyy sijalta yksitoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on yhdeksäntoista pistettä kotijoukkueen eduksi. Liverpoolilla oli itseasiassa vielä muutamia viikkoja sitten menossa hieman heikompi vaihe, mutta kolme edellistä ottelua ovat jälleen kotijoukkueelle tuottaneet yhtä monta voittoa. Kolmeen edelliseen otteluun Liverpool on viimeistellyt yhteensä yhdeksän maalia, joten kotijoukkueen maalintekotaito on jotain sellaista luokkaa, johon vierasjoukkueella ei ole lainkaan antaa vastausta.

Aston Villan tilanne alkaa muistuttamaan jonkinlaista vitsiä, sillä vierasjoukkue on pelannut äärimmäisen paljon tasaisia maalin kamppailuita, mutta yksinkertaisesti tiukat ottelut eivät käänny vahingossakaan Aston Villan eduksi! Viisi edellistä ottelua eivät ole tuottaneet Aston Villalle kuin yhden ainoan voiton. Edellisellä kierroksella vierasjoukkue hävisi kotonaan Arsenalille 1-2 maalein. Aston Villalla on ollut käytännössä läpi kauden suuria ongelmia maalinteon kanssa. Kahden maalin tekeminen samaan otteluun on ollut Aston Villalle täysin vieras käsite. Edelliseen viiteen otteluun Aston Villa ei ole ensimmäisessäkään ottelussa pystynyt kahta maalia viimeistelemään. Aston Villa on pystynyt kylläkin vieraissa saalistamaan neljä voittoa, mutta vieraissakin maalinteko on ollut vaikeaa – kymmeneen vierasotteluun kaksitoista maalia ei ole erikoinen suoritus. Aston Villan paras maalintekijähän on viimeistellyt viisi maalia, joten kyllähän vierasjoukkueelta on puuttunut selkeä ykköshyökkääjä täydellisesti.

Liverpool on tilastojen valossa Valioliigan paras kotijoukkue yhdessä muutaman muun joukkueen kanssa – kymmenen kotiottelua ovat Liverpoolille tuottaneet upeasti yhdeksän voittoa! Liverpool on ollut kotonaan näin ollen täysin mahdoton pysäytettävä. Yhtä monta maalia kotiotteluissaan on viimeistellyt ainoastaan Manchester City, joten kotonaan Liverpool on viimeistellyt maaleja hurjaan tahtiin. Liverpoolin mahdollisuuksia voiton suhteen parantaa entisestään sekin tieto, että Aston Villalla on muutamia erittäin tärkeitä pelaajia sivussa. Tarkemmin sanottuna vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa ovat esimerkiksi Libor Kozak sekä Nathan Baker. Kyseistä kaksikkoa Aston Villa tarvitsisi takaisin kokoonpanoonsa. Kaiken kaikkiaan Liverpoolilla on myös pieniä ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta kotijoukkue kestää loukkaantumisia luonnollisesti huomattavasti paremmin. Kotivoitto on ehdottomasti kierroksen yksi todennäköisimpiä lopputuloksia.

Veikkaussivut | Tuomas