Liverpool - Cardiff 21.12.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Järjestääkö Liverpool rumat lukemat Cardiffin kustannuksella?

Liverpool – Cardiff (+1), merkki 1, kerroin 1,52 Unibet
Liverpool – Cardiff (+2), merkki 1, kerroin 2,40 Nordicbet

Unibetin kertoimet otteluun 1,19 | 7,25 | 16,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, iltapäivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskevät Liverpool sekä vieraaksi saapuva Cardiff. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan täysin yhteen maaliin pelaamista. Tällä hetkellä voisi kuvitella, että Liverpoolia ei haluta kohdata kovinkaan innolla, sillä kolmeen edelliseen otteluun kotijoukkue on viimeistellyt ainoastaan neljätoista maalia. Edellisellä kierroksella Liverpool voitti vieraissa Tottenhamin 0-5 maalein. Tuohon ei oikeastaan tarvitse sanoa enään mitään, koska Liverpool on tällä hetkellä Valioliigan kahden kuumimman joukkueen porukassa. Luis Suarez viimeisteli Tottenhamin verkkoon jälleen pari maalia, mutta se tuskin kenellekään tuli minkäänlaisena yllätyksenä.

Cardiff on todennäköisesti tällä kaudella huomannut, että ilman maalintekoa tässä lajissa on suhteellisen vaikeaa voittaa. Neljään edelliseen otteluun Cardiff on kolmessa jäänyt kokonaan ilman ainuttakaan tehtyä maalia. Edellisellä kierroksella Cardiff voitti kylläkin West Bromwichin 1-0 maalein, mutta kahdeksan vierasottelua ovat muuten tuottaneet Cardiffille huimasti yhden voiton. Neljä tehtyä maalia kahdeksaan vierasotteluun kertoo siitä, että tätä menoa Cardiff ei tule ensi kaudella Valioliigaa pelaamaan. Cardiffin materiaali on ehdottomasti Valioliigan heikoimpia eikä vierasjoukkueen itseluottamuskaan taida olla tällä hetkellä kovinkaan korkealla. Neljä edellistä vierasottelua Cardiff on pelannut putkeen tekemättä maaliakaan. Sankarinviittaa olisi todennäköisesti Cardiffin pelaajille tarjolla jatkoa ajatellen.

Cardiff lähtee tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, sillä Craig Bellamy pystynee pelaamaan vierasjoukkueen vahvuudessa. Se ei kuitenkaan tule muuttamaan lopputulosta mihinkään suuntaan. Cardiffilla ei yksinkertaisesti voi olla mahdollisuuksia Liverpoolin haastamiseen. Liverpool on pelin jokaisella osa-alueella valtavasti Cardiffia edellä. Kolmeen edelliseen otteluun Liverpool on tehnyt vastustajasta kuin vastustajasta rumaa jälkeä, joten tänään on suurella todennäköisyydellä hyvinkin samantyyppistä ottelua tiedossa. Liverpoolilta sivussa tärkeistä pelaajista edelleen ovat Steven Gerrard, Daniel Sturridge sekä Jose Enrique, mutta kotijoukkuetta sairaslistakaan ei tunnu lainkaan kiinnostavan. Liverpoolin menoa on tällä hetkellä hienoa seurata. Tasoituksellakin kotivoitto merkataan ilman muuta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas