Liverpool - Crystal Palace 5.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/05/2013
Jaa tämä...

Joutuuko Crystal Palace jyrän alle Liverpoolin vieraana?

Liverpool – Crystal Palace (+1), merkki 1, kerroin 
Liverpool – Crystal Palace (+2), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,20 | 6,45 | 15,50 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Liverpool saa vieraakseen Crystal Palacen. Sarjataulukossa Liverpool on tällä hetkellä toisena, kun taas Crystal Palace on myös toisena, mutta sarjataulukon toisessa päässä. Joukkueiden alkukaudet ovat sujuneet täysin erilaiseen tahtiin. Kaiken kaikkiaan Liverpool on ollut tähän mennessä erittäin vakuuttava verrattuna Crystal Palacen tilanteeseen. Crystal Palace on saalistanut kuudesta ensimmäisestä ottelustaan vain yhden voiton, joten tätä menoa Crystal Palace on kovaa vauhtia matkalla takaisin sarjaporrasta alemmaksi.

Liverpool hävisi kotonaan viimeksi erittäin yllättäen Southamptonia vastaan, mutta Liverpool palasi viikko sitten takaisin voittojen pariin ottelussa Sunderlandia vastaan. Sunderland kaatui Liverpoolin käsittelyssä lopulta 1-3 maalein. Liverpool on aikaisemmilla kausilla kärsinyt paljon turhia pistemenetyksiä selkeästi heikompia joukkueita vastaan, mutta tällä kaudella turhat pistemenetykset ovat olleet hyvin vähissä. Kaiken kaikkiaan kuudesta ottelusta neljä voittoa on Liverpoolillekin erinomainen suoritus.

Crystal Palace on hyvin lyhyesti kerrottuna vailla realistisia mahdollisuuksia tässä otteluparissa. Crystal Palace on valitettavasti liian kovassa seurassa, sillä voittoja tätä menoa ei ole montaakaan kauden aikana vierasjoukkueelle tulossa. Crystal Palacen kolmen edellisen ottelun maaliero on nolla tehtyä maalia ja kuusi päästettyä maalia. Tuskinpa Crystal Palacella on tänään mitään sanomista Liverpoolin voittoon. Tasoituksellakin Liverpool on syytä napata mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas