Liverpool - Fulham 9.11.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/09/2013
Jaa tämä...

Onko Fulham mahdottoman tehtävän edessä Andfieldillä?

Liverpool – Fulham (+1), merkki 1, kerroin
Liverpool – Fulham (+2), merkki 1, kerroin

Betsafen kertoimet otteluun 1,21 | 6,50 | 13,50

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Liverpool sekä Fulham iskevät yhteen Andfieldin illassa. Sarjataulukossa Liverpool on tällä hetkellä kolmantena. Liverpool on viisi pistettä perässä ykkösenä olevaa Arsenalia, joten Liverpool ei voi menettää lainkaan turhaan pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan. Nyt vieraaksi saapuva Fulham ui tällä hetkellä erittäin syvissä vesissä! Sarjataulukossa Fulham on tässä vaiheessa sijalla kuusitoista. Fulhamin materiaali on tasaista keskikastia, mutta valitettavasti vierasjoukkue on pystynyt nappaamaan vasta kolme voittoa. Fulham on kymmenestä ottelustaan hävinnyt peräti kuusi kappaletta, joten nopealla matematiikalla pisteitä ei ole voinutkaan tulla hirveään tahtiin.

Liverpool on tähän mennessä pelannut viisi kotiottelua ja saalistanut niistä yhteensä kaksitoista pistettä. Liverpool on ollut kotonaan äärimmäisen vakuuttava. Liverpool on ollut etenkin puolustuksen suhteen erittäin hyvä, sillä Liverpoolille ollaan tehty kotiotteluissa vasta kolme maalia. Viime kierroksella Liverpool hävisi huippuottelussa Arsenalin vieraana 2-0 maalein, mutta Arsenalia vastaan tällä hetkellä häviää myös monet muut Valioliigan kärkijoukkueet. Liverpool on kahteen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt vaatimattomasti seitsemän maalia, edellisessä kotiottelussa Liverpool murskasi West Bromwichin 4-1 numeroin. Daniel Sturrigde on viimeistellyt Liverpoolin hyökkäyksessä peräti kahdeksan maalia ja myös Luis Suarez on onnistunut maalinteossa kuudesti.

Fulham tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena ja se on käynyt kaikille varmasti selväksi myös tällä kaudella – Fulham on etenkin viime aikoina vieraissa ollut umpisurkea! Kahteen edelliseen vierasotteluun Fulhamille ollaan tehty kuusi maalia. Viimeksi vieraissa Fulham hävisi 4-3 numeroin Leicesteriä vastaan, joten ei ole lainkaan positiiviset lähtökohdat tähän otteluun. Tappio Cup -ottelussa tuskin on Fulhamin suurin ongelma tällä hetkellä, mutta Mestaruussarjan joukkueelle häviäminen on aina iso pettymys Valioliigan joukkueelle. Fulhamille maalinteko on vieraissa ollut erittäin vaikeaa ja lähtökohtaisesti maalinteko tulee olemaan valkoisille vaikeaa myös tänään. Tasoituksella nostetaan Liverpool vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas