Lähteet: Liverpool kalastelee rivistöönsä huikeita vahvistuksia! - Balotelli, Falcao, Cavani?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Liverpool hakee linjoilleen uutta maalitykkiä ihan toden teolla.

Viime kaudella peräti 31 Valioliiga-maalia latoneen Luis Suarezin myynti teki eittämättä suuren loven Liverpoolin hyökkäykseen.

Vasta 24-vuotiaan Daniel Sturridgen odotetaan täyttävän Suarezin jättämät saappaat, mutta joukkueen hyökkäystä tarkastellessa on selvää, että yhdelle maailmanluokan maalitykille löytyisi aivan varmasti käyttöä.

Nyt Liverpool onkin lähtenyt jahtamaan huippuluokan hyökkäysvahvistuksia ihan tosimielellä. Siirtoikkuna kuitenkin sulkeutuu jo 1. syyskuuta, joten seuralle tulee auttamatta kiire suurten kauppojen kanssa.

Nyt on HJK:n vuoro! Tänään tulilla HJK-Rapid Wien! Expektin kertoimet: 2.60 | 3.20 | 2.55. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Liverpoolin onkin kerrottu olevan jo pidemmän aikaa kiinnostunut Mario Balotellin palveluksista. Brittilehti Timesin mukaan Pool on havitellut AC Milania edustavaa hyökkääjää lainapestin muodossa, mutta Milan ei ole suostunut ehtoihin. Lehti kertookin, että italialaisseura luopuu Balotellista vain, jos Liverpool suostuu ostamaan hänet rivistöönsä.

Italialaislehti Gazetta taas uutisoi torstaina, että Liverpool ja Milan olisivat jo sopineet 20 miljoonan euron kaupasta.

Liverpoolin hankintalistalla on Balotellin lisäksi myös liuta muita huippukärkiä. Pool on kertoman mukaan tiedustellut muilta seuroilta muun muassa Radamel Falcaon ja Edinson Cavanin kuin myös Karim Benzeman saatavuutta.

Kolmikosta Falcao on liitetty mediassa tiukimmin Liverpooliin. Uutisoinnin mukaan Liverpool olisikin valmis pulittamaan AS Monacolle pelkästä loppukauden mittaisesta lainasopimuksesta peräti 12 miljoonaa euroa.

Eikä tässä vielä kaikki. Verkkosivusto Goal.com kertoo, että Liverpool havittelisi rivistöönsä myös Fulhamin vasta 17-vuotiasta Patrick Robertsia.

Roberts on noussut tällä kaudella Championshipissä tahkoavan Fulhamin avauskokoonpanoon ja nuorukainen on saanut runsaasti kehuja kypsistä otteistaan. Brittilehdistö kutsuukin nuorukaista ”Englannin Messiksi”.

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut