Liverpool - Hull 1.1.2014 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/01/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Liverpoolin alamäki Hullin isäntänä?

Liverpool – Hull (+1), merkki 1, kerroin 1,92 Unibet
Liverpool – Hull (+2), merkki 1, kerroin 3,35 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,33 | 5,50 | 9,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigassa pelataan tänään useita mielenkiintoisia otteluita heti Uudenvuoden juhlimisen jälkeen, Liverpool sekä Hull iskevät Andfieldillä yhteen. Sarjataulukossa Liverpool on tällä hetkellä viidentenä, kun taas Hull löytyy sijalta kymmenen. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kolmetoista pistettä Liverpoolin eduksi. Lähtökohtaisesti tiedossa on useammastakin syystä mielenkiintoinen kohtaaminen. Liverpool on ensinnäkin vajonnut kahden ottelun mittaiseen tappioputkeen. Vastassa ovat toki olleet Manchester City sekä Chelsea, mutta siitä huolimatta liverpoolilaisten peliesitysten tasokin on hieman tippunut. Tänään Liverpoolilla ei missään tapauksessa ole varaa kolmanteen tappioon. Liverpool onkin viidestä edellisestä kotiottelustaan saalistanut viisi voittoa, joten uskoa kotijoukkueeseen löytyy.

Hull voitti edellisellä kierroksella Fulhamin vaatimattomasti kuudella maalilla, tuo ottelu päättyi Hullin voittoon siispä 6-0 numeroin. Hull on pelannut oikeastaan jo useamman kierroksen ajan hyvin, sillä Manchester Unitedia vastaan Hull pystyi viimeistelemään kaksi ensimmäistä maalia. Hull on pelannut neljästä edellisestä ottelustaan kuitenkin peräti kolme kotonaan, joten tänään raitapaidat tulevat joutumaan erittäin tiukkaan paikkaan. Tiikerithän eivät ole missään tapauksessa vieraissa yhtä yllätysvalmis joukkue kuin kotonaan. Kahteen edelliseen otteluun Hull on saanut erinomaisen aloituksen, mutta nyt vieraissa tilanne tulee muuttumaan. Yhdeksän vierasottelua ovat Tiikereille tuottaneet ainoastaan yhden voiton, joten se kertoo paljon vierasjoukkueen pelaamisesta kotikenttänsä ulkopuolella. Hull onkin ehdottomasti Valioliigan surkeimpia vierasjoukkueita.

Liverpool tulee tänään olemaan varmasti äärimmäisen ärsytetty sekä näyttöhaluinen ryhmä. Liverpool on pelannut kokonaisuutta ajatellen erittäin uskottavasti, joten siinä mielessä kotijoukkueeseen luottoa kyllä löytyy. Liverpoolin valmennus on pystynyt rakentamaan kotijoukkueelle erittäin toimivan sekä tuloksellisesti järkevän pelitavan. Liverpoolin pelaajat tietävät tarkalleen, että mitä kentällä tulee tehdä. Kotijoukkueessa ei käytännössä ole vapaamatkustajia eli suomeksi sanottuna siivellä elijöitä. Liverpooliltahan sivussa edelleen ovat esimerkiksi Daniel Sturridge, Mamadou Sakho, Jose Enrique sekä Joe Allen, mutta siitä huolimatta Hull tulee tänään kaatua. Kaikki kunnia Hullille kuuden maalin voitosta Fulhamin kustannuksella, mutta onhan myös vierasjoukkueella tänään loukkaantumisia. Varsinkin Sone Alukon sekä Robbie Bradyn loukkaantumiset ovat Tiikereille merkittäviä takaiskuja. Liverpool tekee tänään Hullista selvää jälkeä.

Veikkaussivut | Tuomas