Nähdäänkö Super Mario tulevaisuudessa El Clasicossa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 12/06/2015
Jaa tämä...

Jalkapallokenttien kauhukakaran italialaisen Mario Balotellin osakkeet futismarkkinoilla ovat romahtaneen viimeisen kahdentoista kuukauden aikana varmasti enemmän kuin yhdelläkään muulla pelaajalla. Se ei ole kuitenkaan särkenyt miehen itseluottamusta, päinvastoin. Miehen mielessä siintää unelmaseura yhteen maailman suurimmista seuroista!

Mario Balotelli takoi vielä vuosina 2013 – 2014 26 maalia 43 AC Milanin paidassa pelaamassaan ottelussa. Tämän jälkeen 25 – vuotias Super Mario siirtyi Valioliigaan Liverpoolin paitaan. Siirto englantiin oli täysi floppi, eikä mies tahtonut onnistua maalinteossa millään. Täksi kaudeksi Balotelli siirtyikin jälleen lainasopimuksella AC Milaniin, mutta peli on edelleen takkuillut. Tällä hetkellä mies onkin ajautunut sellaiseen tilanteeseen, ettei AC Milan ole halukas hänelle vakituista sopimusta eikä Liverpool haluaisi miestä takaisin englantiin… Mutta ei hätää, Balotelli on paljastanut seuratoverilleen maalivahti Diego Lopezille mihin hän haluaisi seuraavaksi suunnata. Miehen haaveena on Lopezin mukaan sopimus, ei enempää eikä vähempää kuin, Real Madridin kanssa.

Real Madrid on tällä hetkellä melkoisessa kaaoksessa hävittyään ensin suurinumeroisesti El Clasicon Barcelonalle, sekä tultuaan hylätyksi Copa del Reysta edustuskelvottoman pelaajan peluuttamisen vuoksi. Edellä mainittujen seikkojen lisäksi Los Blancosia rasittaa hyökkääjä-tähti Karim Benzeman seksivideokiristyskandaali sekä Cristiano Ronaldon ympärillä vellovat jatkuvat siirtohuhut. Onkin siis todella vaikea kuvitella että seuran puheenjohtaja Florentino Perez haluisi ottaa vielä vaivoikseen yhden jalkapallokenttien suurimmista ongelmatapauksista. On totta Balotellilla olisi vielä takataskussaan paljon ulosmitattavaa potentiaalia, mutta tällä hetkellä näyttää siltä että kaikki on jo nähty. Pahoittelut Mario, mutta ”It is always you”, joka jää ilman Real Madrid sopimusta.

Tässä vielä otanta siitä mihin mies on parhaimmillaan pystynyt.

Italian Seria A:ssa mitellään paremmuudesta seuraavan kerran tänä iltana useammallakin paikkakunnalla. Hyvät kertoimet ja Live Streamin otteluihin tarjoaa peliyhtiö Bet365. 

Lue myös: 

VIDEO: Jalkapallovalmentajatkin osaavat irroitella

VIDEO: Jääkiekkojoukkue näytti tuomarille kaapin paikan

 

 

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa