Valioliigaseurat laittamassa jälleen satoja miljoonia siirtoihin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 01/03/2016
Jaa tämä...

Toisille ihmisille vuoden vaihtuminen tarkoittaa uuden alkua, lupauksia ja paljon henkilökohtaisia tavoitteita. Futisfaneille uusivuosi tarkoittaa vain yhtä asiaa: Tammikuun siirtoikkunan aukeamista!

Vielä kolme päivää siirtoikkunan aukeamisen jälkeen yksikään iso Eurooppalainen seura ei ole tehnyt vielä merkittäviä hankintoja, mutta huhuja sekä tarjouksia on liikkeellä sitäkin enemmän. Villeimmät tarinat tulevat tietenkin brittiensaarilta, jossa on futismaailman röyhkeimmät toimittajat ja rikkaimmat seurat. Tässä tämän hetken kolme kovin huhua Valioliigasta:

Sadio Mane ->Manchester United

Valioliiga-seura Southamptonin suurin tähti senegalilaishyökkääjä Sadio Mane on ollut jo tovin ManU:n kiikarissa. Lisäpontta siirtohuhuille saatiin viikonloppuna, kun Southamptonin manageri Ronald Koeman tiputti miehen pois kokoonpanosta. Viralliseksi syyksi ilmoitettiin miehen myöhästyminen joukkueen kokoontumisesta, mutta asiaan liittyneen myös miehen sopimusneuvottelut. Koemanilta kysyttäessä ManU:n tarjouksesta, mies vastasi ”ehkä”. Jotain on siis käynnissä, mutta saa nähdä, saako arvioilta yli 60 miljoonan punnan kauppa sinetin tammikuun aikana.

Marc-Andre Ter Stegen -> Liverpool

Daily Mirror lehden tietojen mukaan Liverpool on kiinnostunut Barcelona-vahti Marc-Andre Ter Stegenin palveluksista. Lupaava saksalaisveskari on tippunut kauden aikana Katalaanien vaihtopenkille, Claudio Bravon toimiessa joukkueen ykkösmaalivahtina. Liverpoolin maalia vartioiva Simon Mignolet ei ole suoranaisesti loistanut tällä kaudella Pool-paidassa, joten maalivahdin hankinta ei ole täysin tuulesta temmattu ajatus. Siirron esteenä voi kuitenkin olla Barcan pyytämä kova 20 miljoonan punnan siirtokorvaus.

Pierre-Emerick Aubameyang -> Arsenal

Tämän hetken kovin huhu tulee Valioliigan mestaruustaistelussa vahvasti mukana olevan Arsenal riveistä. Huhujen mukaan Arsene Wenger aikoo vahvistaa hyökkäystään Borussia Dortmundin Pierre-Emerick Aubameyangilla. Tämän kauden sensaatiohyökkääjän perässä tuntuu olevan vähän jokainen suurseura, ja miehen siirtokorvaus onkin noussut huikeaan 42 miljoonaan puntaan. Olisi todellinen siirtopommi mikäli Lontoosta lyötäisiin kyseinen rahatukko pöytään, mutta kaikki on mahdollista. Erityisesti siitä syystä, että Arsenal oli hyvin maltillinen kesän siirtoikkunassa, jonka vuoksi seurajohdon taskuihin jäi hyvin rahaa mitä polttaa tammikuussa.

Lue myös:

All-Stars kapteenit valittu – joukossa yllätysnimi

Lähde: Real Madrid uudistaa joukkuettaan rajusti ensi kaudeksi

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa