Liverpool - Real Madrid 22.10.2014 | Poolin puolustus pulassa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Cristiano Ronaldo ei ole ikinä tehnyt maalia Anfieldilla Liverpoolia vastaan, jokohon nyt olisi sen aika?

Vihje lyhyesti

– Liverpool ja Real Madrid ovat kumpikin kohdanneet Mestareiden liigassa Baselin ja Ludogretsin. Kahden ottelun jälkeen Realilla on kaksi voittoa ja maaliero 7-2, Liverpoolilla on voitto ja tappio ja maaliero 2-2. Pool on alisuorittanut pahasti tällä kaudella. Viime kaudella joukkue oli suorastaan huikean hyvä ja Valioliigan mestaruus oli sillä hyppysissä pitkälle aivan loppumetreille saakka. Nyt joukkueessa on kehnoa sekä puolustus että hyökkäys. Elokuun hankinta Mario Balotelli on täysin epäkunnossa.

– Liverpool on voittanut nyt kaksi ottelua peräkkäin Valioliigassa, mutta molemmat nihkeästi. Viime viikonloppuna se sai kolme pistettä QPR:ltä kun vastustaja teki kaksi omaa maalia, joista toisen vielä yliajalla.

– Real Madrid on voittanut seitsemän ottelua putkeen ja näissä otteluissa sen maaliero on 32-5. Realin joukkueessa on muutama pelaaja, jotka ovat oikeastaan aina kovassa kunnossa, kuten C. Ronaldo ja Karim Benzema, ja kun vielä kentälle voi laittaa Modricin, Kroosin ja Rodriguezin, niin kovassa paikassa Liverpool kotikentällään on.

[ Ensimmäisen maalin tekijä – luonnollisesti C. Ronaldo. Unibetille 100 € bonus tästä ]

– Maaotteluatauon jälkeen viime viikonloppuna Real Madrid pieksi Levanten vieraskentällä 5-0. Juuri ennen taukoa se voitti kotikentällään Atletico Bilbaon 5-0. Voiko olla niin, että ero maanosan aivan huippujoukkueiden ja seuraavan tason haastajien välillä edelleen kasvaa?

– Real Madridin kertoimet ovat pudonneet. Nyt Bet365 maksaa Realin voitosta 1.75, kun muutama päivä sitten kerroin oli vielä yli kahden. 1.75 on aivan liian vähän, mutta ei Poolillekaan panosta voi laittaa. Fiksuin veto löytyy runsasmaalisesta ottelusta.

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 1,925 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Liverpool on Mestareiden liigassa kovassa paikassa kun se saa Anfieldilla vastaansa Real Madridin. Poolin kausi on ollut hankala. Se on Valioliigan sarjataulukossa viidentenä, mutta eroa Chelseaan on tullut jo 11 pistettä. Kahdella edellisellä kierroksella Liverpool on ottanut voitot, mutta ei ollenkaan vakuuttavan pelin jälkeen.Viime viikonloppuna se voitti vieraissa QPR:n 3-2. QPR teki ottelussa kaksi omaa maalia, joista jälkimmäisen kun yliaikaa oli pelattu jo viisi minuuttia. Tätä ennen se voitti West Bromwichin kotonaan 2-1. Mestareiden liigassakin Liverpool on ollut pulassa. Avausottelussa Pool voitti Ludogretsin kotonaan niukasti 2-1, voittomaali tuli rankkarista kun oltiin jo yliajalla. Ludogrets oli myös tasoittanut ottelun yliajalla. Viime kierroksella Liverpool hävisi Baselille Sveitsissä 0-1, tuossa ottelussa liverpoolilaiset olivat tukkoisia ja vaisuja.

Liverpoolin kauden alku on ollut suuri pettymys viime kauden menestyksen jälkeen. Suurin muutos joukkueessa oli Luis Suarezin lähto Barcelonaan, ja tämä ilmeisesti on ollut niin iso juttu, että nyt koko joukkue on heikko. Elokuussa kärkeen hankittu Mario Balotelli on ollut tähän mennessä kehno, ja viime kauden toinen kova maalintekijä Danny Sturridge on ollut jo monta viikkoa loukkaantuneena.

Liverpoolin puolustus on jälleen tällä kaudella osoittautunut heppoiseksi, ja nyt se on ongelma kun joukkue ei tee maaleja entiseen tahtiin. Kesän hankinnat takalinjoille eivät vielä ole onnistuneet, isolla rahalla ostettu Dejan Lovrenkin on ollut Livepoolin puolustuksessa aivan eksyksissä. Samassa kuosissa on oikeastaan koko pakkikatras. Pool-puolustus on takuulla suurissa ongelmissa kekseliään, taitavan ja nopean Real Madrid -hyökkäyksen kanssa. Gareth Bale on sivussa madridilaisilta, mutta ei se paljoa haittaa kun kentälle voi laittaa Cristiano Ronaldon, Karim Benzeman, James Rodriguezin ja Luka Modricin. Ronaldo ei ole vielä koskaan tehnyt maalia Anfieldilla Liverpoolia vastaan, jokohan olisi sen aika? Real Madrid on nyt voittanut seitsemän ottelua putkeen ja tehnyt niissä yhteensä 32 maalia. Mestareiden liigassa Real on kohdannut samat vastustajat kuin Liverpool. Se voitti ensin Baselin kotikentällään 5-1 ja sitten Ludogretsin vieraissa 2-1.

[ Yllättääkö Liverpool tasurilla? Kerroin sille on Unibetillä 4,00. Unibetille 100 € bonus tästä ]

Real Madridin puolustus ei ole aivan samaa tasoa kuin sen hyökkäys, ja nyt kun Sergio Ramos on sivussa, niin se on entistä haavoittuvaisempi. Liverpoolilla vaan ei taida olla hyökkääjiä, jotka voisivat tehdä tuhojaan Realin puolustusta vastaan. Balotelli varmaankin on taas aloituksessa, koska Rickie Lambert on huono vaihtoehto.Viime viikkojen otteluiden jälkeen Pool-kannattajat ovat Twitterissa kyselleet että:” Minäkin olen iso, kömpelö, hidas ja pulska, miksi Liverpool ei palkkaa minua kun se palkkasi Lambertinkin?”. Liverpoolin vaarallisin pelaaja on Raheem Sterling, mutta kyllä hän tarvitsisi apuja.

Sergio Ramosin ja Gareth Balen lisäksi Real Madridilla ei ole muita loukkaantumishuolia. Benzema ja Varane olivat viikonloppuna sivussa liigaottelusta kuumeen vuoksi, mutta lienevät kyllä täysin pelikuntoisia. Ramosin sivussa olo on enemmän varotoimenpide, Real pelaa viikonloppuna El Clasicon Barcelonaa vastaan ja siihen otteluun Ramos halutaan mukaan.

 

Perustelut vihjeelle

Real Madrid on huomattavasti kovemmassa kunnossa kuin Liverpool. Eilisestä Bayern Munchenin murskavoitosta AS Romaa vastaan voi alkaa pohdiskella, että mikä lopulta on aivan Euroopan huippujen ja haastajien välinen tasoero. Realin voittokerroin on vain 1.75. Se on kovin vähän, mutta ei epävireisen Liverpoolin puolestakaan voi rahoja laittaa. Pelivalinnaksi kannattaa ottaa yli kolme maalia kertoimella 1.925. Kummankin joukkueen takalinjat ovat hieman alamaissa, Poolin oikeastaan paljonkin alamaissa, joten tilaa pitäisi löytyä. Ja eiköhän Ronaldokin nyt osu Anfieldilla.

Vihje: yli 3 maalia, kerroin 1,925 Bet365

Veikkaussivut | Anssi