Liverpool - Southampton 21.9.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Southampton turhan reissun Liverpoolin vieraaksi?

Liverpool – Southampton, merkki 1, kerroin 
Liverpool – Southampton (+1), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,60 | 4,00 | 6,50 

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, Liverpool saa vieraakseen vastaan asettuvan Southamptonin. Kyseessä on molemmille joukkueille alkukauden viides ottelu. Liverpool on tähän mennessä toistaiseksi napannut neljästä ottelusta kolme voittoa sekä yhden tasapelin. Liverpoolin valmennuksen työ on alkanut kantamaan hedelmää, sillä Liverpoolin pallonhallintapeli on tuottanut ongelmia tähän mennessä jokaiselle joukkueelle. Viime ottelussa Liverpool sähläsi suoraan sanottuna aivan liikaa Swansean kanssa ja näin ollen Swansea onnistui nappaamaan Liverpoolin isäntänä pisteen. Liverpool on tähän mennessä päästänyt ylipäätänsä omiin maalin vain Swansea -ottelussa, joten puolustus on punaisilla toiminut mahtavasti.

Southamptonin tilanne on jo tässä vaiheessa todella hankala, sillä maalinteon kanssa vierasjoukkueella on riittänyt valtavia ongelmia! Southampton viimeksi pelasi kotonaan maalittoman tasapelin West Hamia vastaan ja sitä ennenhän Southampton hävisi vieraissa 1-0 numeroin Norwichia vastaan. Southampton on viiteen edelliseen otteluun ainoastaan yhdessä onnistunut tekemään enemmän kuin maalin ottelua kohden. Liverpoolin puolustus on toistaiseksi ollut niin vakuuttavaa seurattavaa, että Southamptonin maalinteko-ongelmat tuskin tulevat tässä ottelussa helpottumaan.

Southampton tunnetaan kohtalaisen vahvasti kotiriippuvaisena joukkueena, joten lähtökohtaisesti Liverpool on tässä ottelussa selkeän ennakkosuosikin asemassa. Liverpool on ollut aikaisemmilla kausilla hyvinkin epätasainen, mutta nyt kausi on lähtenyt käyntiin niin hienolla tavalla, että tästä kotivoitto pitäisi olla jossain määrin lähes itsestäänselvyyttä. Joukkueiden välinen tasoero on huomattava Liverpoolin eduksi eikä Southamptonin tehottomuus vakuuta lainkaan.

Veikkaussivut | Tuomas