Liverpool juhlii maalia.

Liverpool - Spartak Moskova 6.12.2017, Liverpoolille riittäisi tasapeli

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 12/06/2017
Jaa tämä...

 

Liverpoolille riittää illan Mestareiden liigassa tasapeli koti-Anfieldilla Spartak Moskovaa vastaan jatkopaikkaan, mutta moskovalaiset tarvitsevat voiton. Liverpool on E-lohkon ykkönen yhdeksällä pisteellä ja tänään Mariboria vastaan pelaava Sevilla on kakkonen kahdeksalla pisteellä. Spartak Moskovalla on pisteitä kuusi. Periaatteessa Spartak voisi tänään nousta Liverpoolinkin ohi, mutta sitten sen pitäisi voittaa ottelu neljällä maalilla.

Ottelun asetelmat antavat mielenkiintoisen mahdollisuuden, nyt saattaa olla tulossa maaleja. Liverpool on varsinkin kotonaan nopea kuin salama, ja huima maalintekokone. Ja kun Spartak ei voi tänään peruutella, niin paikkoja tulee eikä keskikentällä varmaan hirveästi nuhjata.

Liverpool on tehnyt kahdessa viime Valioliigan ottelussaan kahdeksan maalia, joten sen hyökkäys on kovassa kunnossa. Kumpikin otteluista on vielä ollut vieraissa, eivätkä vastukset Brighton ja Stoke ole Spartakia kehnompia. Mohamed Salah on Anfieldille tulon jälkeen alkanut nousta koko maailman laiturien eliittiin, ja vielä Roberto Firminokin on ollut viime aikoina erinomainen, ja näiden lisäksi Poolilla on heittää kentälle erinomaiset Sadio Mane ja Philippe Coutinho.

Liian pieni voittokerroin

Aikaisemmassa ottelussa Moskovassa Liverpool oli Spartakia parempia ja hallitsevampi, vaikka lopputulos olikin tasapeli 1-1. Poolin viimeistely oli syyskuussa Moskovassa surkeaa. Kotikentällä Liverpool on luonnollisesti selvä suosikki, ja toki vetomarkkina on samaa mieltä. Liverpoolin voittokertoimet ovat 1.20 -luokkaa, ja vaikea niin pienestä lukemasta futisottelussa on innostua.

Liverpoolin valmistautumista ja itse pelaamista saattaa jonkin verran haitata ensi viikonlopun paikallisottelu Evertonia vastaan. Liverpool saattaa nostaa jalkaa kaasulta toisella jaksolla, jos se on vaikka kahden maalin johdossa. Tässä vaiheessa manageri Klopp varmasti ottaisi paljon liikkuvia tähtihyökkääjiään vaihdonpuolelle, ja toisi kentälle puolustavia pelaajia. Edellisessä Mestareiden liigan ottelussaan Sevillan kentällä Liverpool oli jo puolen tunnin kohdalla 0-3 -johdossa, mutta jotenkin sen onnistui sitten taipua 3-3 -tasapeliin. Klopp varmasti tänään varmistaa, että tänään ei tule samanlaista lapsusta.

Perä vuotaa aina vain

Liverpoolilla on ollut ongelmia puolustuspäässä jo niin kauan kuin saattaa muistaa, eikä Jurgen Klopp ole saanut tätä ongelmaa kuriin. Paremminkin Klopp on rakentanut joukkuetta siihen suuntaan, että se tekee yhden enemmän kuin puolustus päästää. Tässä ottelussa se on jälleen ilman yhtä parhaista puolustajistaan Joel Matipia.

Spartakilla on hyökkääjiä, jotka kyllä saattaisivat olla vaivaksi isännille Anfieldilla. Entinen AC Milanin kärki Luiz Adriano on tehnyt neljä maalia neljässä viime ottelussaan. Liverpoolin viimeisessä kymmenessä ottelussa vain kerran on tehty alle kolme maalia, ja se oli 1-1 -tasapeli Chelseaa vastaan. Spartakin viimeisistä kymmenestä kolmessa on tehty alle kolme osumaa.

Vetomarkkina on samoilla linjoilla, maaleja saattaa tulla useampi. Yli 3.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.00. Linja on korkealla,mutta pelataan sitä silti.

Liverpoolin mahdollinen avaus: Karius – Gomez, Klavan, Lovren, Moreno – Milner, Can, Coutinho – Salah, Sturridge, Mane

Spartak Moskovan mahdollinen avaus: Selikhov – Eshchenko, Tasci, Kutepov, Jikia – Fernando, Glushakov – Samedov, Popov, Promes – Luiz Adriano

 

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Bromwich 12.2.2018, kumpikin alamaissa, kumpi nous...

Chelsea on hävinnyt kaksi Valioliigan ottelua putkeen, ja Antonio Conten potkut näyttävät selviltä. WBA taas on Valioliigan jumbojoukkue.

chelsea
Chelsea - Hull 16.2.2018, FA Cup on Chelsean mahdollisuus

Chelsealla on menossa tiukka ohjelma, jossa FA Cup lienee ainoa todellinen mahdollisuus voittaa jotain.

pyeongchang-päivä
Lauantai 17.2. Mitalitoiveet lauantaina naisten 4 x 5km viestiss...

Lauantaina vuorossa mm. ampumahiihtoa ja naisten viesti. Tuoksuu ainakin yhdelle mitalille?

pogba
Huddersfield - Manchester United 17.2.2018, joukkueiden liigavoit...

Pari viikkoa sitten United voitti kotonaan 2-0, mutta lokakuussa Huddersfield voitti omalla stadionillaan ManU:n yllättäen 2-1.

pyeongchang-päivä
Maanantai 19.2. Onko tämä Poutalan mitalipäivä ja meneekö na...

Maanantaina jälleen runsaasti jännitettävää Pyeongchangin olympialaista. Lyö vetoa!

pyeongchang-päivä
Sunnuntai 18.2., Olympialaisissa iso päivä ja herkkuna pohjalla...

Miesten viesti ja Leijonien peli Ruotsia vastaan. Sunnuntai on penkkiurheilijan karkkipäivä.

ruotsi-suomi-olympialaiset-jääkiekko
Sunnuntai 18.2. ja lohkon huippupeli Ruotsi - Suomi. Millä lukem...

Huima peli luvassa ja Suomella täydet mahdollisuudet kaatoon. Miten käy pelissä, lyö vetoa!

mancity
Viikonloppuna FA Cupia - Harjaako Manchester City tämänkin poka...

16 joukkuetta jäljellä FA Cupissa ja puolet pyritään pudottamaan pois. Mitkä joukkueet jatkoon, lyö vetoa ja voita!

Aikaisemmat otteluennakot