Liverpool - Swansea 29.12.2014 | Liverpool edelleen yliarvostettu

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Poolin manageri Rodgers lähtenee otteluun ilman varsinaista hyökkääjää, ja vain siksi koska tarjolla olevat ovat niin huonoja

Pool on hieman petrannut

Liverpool on hävinnyt marraskuun puolivälin Crystal Palace -tappion jälkeen vain kerran.  Manchester United voitti Poolin 3-0 Old Traffordilla, ja tässäkin ottelussa Liverpool oli oikeastaan aika hyvä vaikka numerot olivatkin tylyt. Tapaninpäivänä Pool voitti Burnleyn vieraissa 1-0. Pool on parempi kuin marraskuun alussa, jolloin se hävisi neljä ottelua peräjälkeen, mutta ei se kuitenkaan vielä ole joukkue joka nousisi liigan kärkipäähän. Sen voittamat joukkueet ovat olleet heikkoja, Burnleyn lisäksi kaatuivat Leicester ja Stoke sekä cup-ottelussa Bournemouth.

Liverpoolilla on edelleen ongelmia maalinteon kanssa. Danny Sturridgen paluu pelikuntoon on vielä ilmeisesti muutaman viikon päässä. Poolin manageri Brendan Rodgers on viime aikoina peluuttanut avauskokoonpanoa, jossa ei ole yhtään varsinaista hyökkääjää. Kärjessä ovat Raheem Sterling, Adam Lallana sekä Coutinho. Penkillä istuvista Rickie Lambertista ja Mario Balotellista ei ole ollut Sturridgen korvaajaksi.

Poolin puolustajat Glen Johnson ja Dejan Lovren ovat sivussa ottelusta. Maalivahti Simon Mignolet on tulossa jälleen avaukseen muutaman ottelun penkkikomennuksen jälkeen. Steven Gerrard saattaa olla huilivuorossa. Häntä on peluutettu säästeliäästi tällä kaudella, ja hän pelasi muutama päivä sitten Burnleyssä.

Swansea on sarjataulukossa pari pykälää Liverpoolin edellä. Sen saldo joulukuulta on kolme voittoa ja kaksi tappiota. Lokakuussa Swansea pelasi Liverpoolin Anfielilla Capital One Cup -ottelun. Liverpool voitti ottelun kahdella aivan pelin lopussa tehdyllä maalilla 2-1. Swansea on ollut tällä kaudella melko hyvä vierasjoukkue. Se on napannut voitot Manchester Unitedin Old Traffordilla ja Hullin kentällä. Manchester Cityn ja Stoken vieraana Swansea hävisi vain maalilla, ja Evertonilta se nappasi pisteen. Swansean kärkimies Wilfried Bony on ollut viime aikoina kunnossa, joten joukkueella on se mikä vastustaja Liverpoolilta puuttuu, eli kunnon hyökkääjä. Keskikentän Jefferson Montero on todennäköisesti sivussa, mutta muuten Swansea on hyvässä kunnossa.

Liverpoolista on tehty selvä suosikki otteluun. Joukkuetta edelleen yliarvostetaan, se ei voita Swanseaa kotikentällään lähes kuudesti kymmenestä. Swansea maalin tasoituksella saa Betssonilta kertoimen 2.19. Tuon suuruisen lukeman voi vetolapulle laittaa. Poolin maalin voitto on vedonlyöjän tappio, mutta kyllä Swansea välttää häviön ainakin 45 kertaa sadasta.

Vihje: Swansea +1, kerroin 2,19 Betsson