liverpool valioliiga tottenham veikkaussivut

Sunnuntai 4.2. Liverpool - Tottenham kello 18:30. Kumpi vie?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 02/04/2018
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Liverpool kohtaa sunnuntain iltaottelussa Tottenhamin. Kyseessä on huima ”kuuden pinnan” peli, sillä eroa ei sarjataulukossa ole kuin muutama piste. Kertoimet ovat vahvasti kotijoukkueelle ja kyllähän tässä moni asia puhuu Liverpoolin voiton puolesta. Toisaalta ei se Spursin voittokaan mikään superyllätys olisi.

Liverpool on noussut Valioliigan sarjataulukossa jo kolmanneksi, mutta samoissa pisteissä väijyy Chelsea ja Tottenham on vain kaksi pinnaa perässä. Manchester City on hieman karussa jo kärjessä, eroa Manchester Unitediin jo 14 pistettä ja Liverpooliin peräti 19 pistettä.

Mutta tähän otteluun. Tottenham ei näitä otteluita pahemmin ole viime aikoina hävinnyt, edellinen tappio on vuoden 2017 puolelta. Tuolloin Spurs-laiva karahti kiville Manchester Cityä vastaan 4-1. Liverpool sen sijaan otti nokkaan tammikuun lopussa Swansealta 1-0 ja FA Cupissa noutaja tuli West Bromwichilta.

Liverpoolin ennakkosuosikin kerrointa pönkittää se fakta että Tottenham ei ole Anfieldillä voittanut sitten vuoden 2011 toukokuun, tuolloin Spurs vei pelin lukemin 0-2. Sen jälkeen kohtaamisissa on nähty Liverpoolissa 5 Liverpoolin voittoa ja 3 tasapeliä. Tähän peliin kannattaa myös se tasurivarmistus laittaa.

Liverpool – Tottenham vedonlyönti

Tästä matsista riittää jälleen paljon betsattavaa. Mielenkiintoisia kohteita ja kertoimia riittää ja yksi hieman erilainen vedonlyöntikohde on kulmapotkujen määrä. Useampikin paikka tarjoaa mukavasti kaikenlaista tilastoa ja totta kai löytyy myös näiden joukkueiden kulmapotkujen määrä kauden aiemmissa otteluissa.

Liverpoolilla on kotona ollut omia kulmapotkuja 12 ottelussa 86 kappaletta, se tietää keskiarvolla 7.17 kappaletta per peli. Tottenhamille on vieraspelissä annettu 12 ottelussa 57 kulmapotkua eli keskiarvo on 4.75. Liverpool on kotona antanut vain 39 kulmaa vastustajalle eli 3.25 keskiarvolla, Tottenham ei puolestaan ole antanut vieraissa kuin 61 kulmaa eli 5.08 keskiarvolla. Tästä voikin jokainen sitten päätellä kannattaako laittaa betsit yli 10.0 kulmapotkulle (1.85) vai alle 10.0 (1.95) kulmapotkulle. Tilastot selittävät tuon kohteen tasaiset kertoimet.

Näin Tottenham löylytti Liverpoolia kotiareenallaan kauden alussa. Olisiko löylykauha nyt Liverpoolilla?

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot