Liverpool - West Bromwich 26.10.2013 | Valioliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Onko Liverpool Andfieldin herra West Bromwichia vastaan?

Liverpool – West Bromwich, merkki 1, kerroin
Liverpool – West Bromwich (+1), merkki 1, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,41 | 4,40 | 7,25

 

 

Jalkapallon Englannin Valioliigan ottelutarjontaa, West Bromwich matkustaa Liverpoolin vieraaksi. Liverpool jäi viikko sitten yllättäen vieraissa 2-2 maalein tasapeliin Newcastlea vastaan. Tulos oli ehdottomasti Liverpoolille selkeä pettymys. Liverpool on alkukaudella muuten ollut äärimmäisen vakuuttava ja onhan Liverpool sarjataulukossa peräti kolmantena. Kaiken kaikkiaan Liverpool on aikaisemmilla kausilla ollut aivan liian epätasainen, mutta tämä kausi on alkanut eri tavalla. Kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta viisi voittoa on ilman muuta hieno suoritus.

West Bromwich on ollut alkukaudella erittäin mielenkiintoinen joukkue, sillä West Bromwichin puolustus on toiminut hyvin, mutta voittoja vierasjoukkue ei ole pystynyt nappaamaan! West Bromwichille suurin ongelma on tähän mennessä ollut maalinteko, sillä vasta seitsemän tehtyä maalia on yksinkertaisesti liian vähän. Jos ollaan tarkkoja niin West Bromwichin alakerta on tuloksellisesti pärjännyt paremmin kuin jopa Liverpoolin, mutta toisaalta Liverpool on tehnyt huomattavasti enemmän maaleja. West Bromwich ei ole tiukkoja otteluita pystynyt kääntämään edukseen.

Joukkueiden välinen materiaaliero on merkittävä Liverpoolin eduksi ja lähtökohtaisesti Liverpool onkin kotonaan suursuosikin asemassa! Liverpool on pystynyt välttämään erittäin hyvin alkukauden aikana turhat pistemenetykset, vaikka viikko sitten sellainen Newcastlen vieraana tulikin. Liverpoolilla on kaikki mahdollisuudet tosissaan taistella jopa mestaruudesta mikäli kotijoukkue pystyy voittamaan lähes joka kerralla nämä huomattavasti heikommat vastustajat. West Bromwichin reissu Andfieldille ei tuo vieraspisteitä.

Veikkaussivut | Tuomas