Liverpool - West Bromwich 4.10.2014 | Liverpoolin heräämistä odotellessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/04/2014
Jaa tämä...

Liverpoolilla on juuri nyt hankalaa, muutama päivä sitten sveitsiläinen Basel voitti sen

Vihje lyhyesti

– Liverpool hävisi viikolla Mestareiden liigassa sveitsiläiselle Baselille. Poolin edellinen kunnon voitto on reilun kahden viikon takaa kun pikkuinen Ludogrets kaatui Anfieldillä vaivoin 2-1. Ilmeisesti Liverpoolin suurin ongelma on se, että viime kauden kärkipari Suarez ja Sturridge eivät ole olleet Poolin punapaidassa – Suarez lähti Barcelonaan ja Sturridge on ollut kuusi ottelua loukkaantuneena sivussa.

– Heikko vire on pudottanut Liverpoolin kauas Valioliigan kärjestä. Sillä on kuuden ottelun jälkeen vasta seitsemän pistettä. Yksi täysi potti tuli kuukausi sitten pelatusta loistavasta Tottenham-ottelusta. Tuossa pelissä Pool pelasi kuin mestari, mutta sen jälkeen se on paremminkin näyttänyt putoajakandidaatilta.

– West Bromwich on saanut pisteen Liverpoolia enemmän. Viikko sitten se voitti heikon Burnleyn kotonaan komeasti 4-0. Myös WBA kukisti Tottenhamin White Hart Lanella, pari viikkoa sitten ottelu päättyi Albionille 1-0. West Bromwich on siinä mielessä paremmassa asemassa, että sitä eivät cup-ottelut häiritse. Se on nyt voinut koko viikon keskitty tähän otteluun.

[ Josko maalihanat nyt aukeaisivat, yli 2,5 maalia on hyvä veto. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

– Liverpool on kertoimissa selkeä suosikki. Sen voittokerroin 1.45 on komea alikerroin, vedot on siis syytä laittaa West Bromwichin kautta.

Vihje: West Bromwich +1, kerroin 2,075 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Liverpool on heikossa kunnossa. Keskiviikkona tuli tappio Mestareiden liigassa Baselille tämän kotikentällä 0-1. Joukkueen valmentaja Brendan Rodgers on jo turhautunut elokuun suurhankintaan Mario Balotelliin ja sanonut, että tämän pitää parantaa ja paljon. Ei kerro hyvää joukkueesta, että manageri päättää julkisesti vaatia yhdeltä pelaajalta parempaa peliä. Valioliigassakin Liverpool on ollut kehno viime aikoina, edellinen voitto on elokuun lopulta Tottenhamin kotikentältä. Tuossa 3-0 voitossa Liverpool oli loistava, nopea ja taitava. Kovakuntoiseksi arvioitu Spurs jäi Poolin jyrän alle täysin. Tuon pelin jälkeen Liverpool on jostain syystä ollut tyystin aneeminen. Ensin se hävisi kotonaan Aston Villalle, sitten vieraissa West Hamille ja tämän jälkeen se jäi koti-Anfieldilla Evertonin kanssa 1-1 tasapeliin. Everton-ottelussa Liverpool oli kuitenkin parempi joukkue, mutta ei voinut mitään Phil Jagielkan kaukopommille, joka yliajalla painui Poolin verkkoon.

Liverpoolilla on ollut ongelmia sekä hyökkäyspäässä että puolustuspäässä. Viime kaudella vain peräpää oli ongelma, mutta se ei haitannut kun Luis Suarez ja Danny Sturridge tekivät tarvittavan määrän maaleja. Nyt kun Suarez on Barcelonassa ja Sturridge loukkaantuneena, niin Liverpoolilla ei ole ollut oikein mitään millä voittaa otteluita. Balotellin vaisuuden lisäksi kesän hankinta Rickie Lambert taitaa olla tyystin floppi. Ehkä sen olisi voinut nähdä ja aiemmin, että pitkä, kömpelö ja hidas Lambert ei tule olemaan Liverpoolin vauhtipelissä mikään menestys. Suuri kysymys ennen ottelua on, että joko Sturridge palaa mukaan. Nuori ja nopea laituri Raheem Sterling on ollut Liverpoolin vaarallisin pelaaja viime aikoina, hän kaipaisi Sturridgea pariksi kärkipäähän. Sturridge jo ilmeisesti on pelikuntoinen, mutta häntä säästeltiin Basel-ottelussa. Luultavasti Sturridge pelaa West Bromwichia vastaan jonkin verran, ehkä viimeiset 20 minuuttia vaihdosta?

[ Joko Balotelli osuisi, olisiko hän hyvä veto ensimmäisen maalin tekijäksi? Gutsille 100 € bonus tästä ]

West Bromwich on pelannut viime aikoina oikeastaan aika hyvin. Se on voittanut kolme viimeistä otteluaan, joista kirkkaimpana on 1-0 -voitto Tottenhamin kentältä. Liigacupissa WBA voitti omalla kentällään Hullin ja viikko sitten liigaottelussa Burnleyn komeasti 4-0.

Viime vuoden lokakuussa Pool pieksi WBA:n Anfieldillä 4-1, mutta tuossa ottelussa Luis Suarez teki hattutempun. Nyt Albionilla taitaa olla kuumemmat pelaajat, kärkimies Berahino teki kaksi maalia Burnleytä vastaan ja yhden cup-ottelussa Hullin verkkoon. Viimeisistä viidestä WBA:n ja Liverpoolin liigaottelusta Liverpool on voittanut vain yhden.

Varmuudella Liverpoolin joukkueesta sivussa ovat puolustajat Johnson, Sakho ja Flanagan sekä keskikentän Allen ja Can. West Bromwichilta poissa ovat ainakin laituri Varela sekä kärkimiehet Ideye ja Anichebe.

Perustelut vihjeelle

Liverpoolin kerroin voitosta on vain 1.45 ja sen on aivan liian vähän heikkokuntoiselle Poolille. Parhaat vedot löytyvät West Bromwichille tasoitusten kanssa. Yhden maalin tasoituksellakin WBA:lle saa kertoimen 2.075, napataan se kunnes Liverpool taas pelaa kuten parhaimmillaan osaa. Liverpoolin maalin voitosta saa rahat takaisin.

Vihje: West Bromwich +1, kerroin 2,075 Bet365

Veikkaussivut | Anssi