Livorno - Torino 30.10.2013 | Serie A

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Livorno isännöi saapasmaassa Torinon kakkosseuraa.

Livorno – Torino, merkki 1, kerroin 

Betssonin kertoimet otteluun 2,85 | 3,20 | 2,60 

 

 

Saapasmaassa pelataan tällä viikolla aina erittäinkin mielenkiintoinen viikkokierros. Keskikastin kohtaamisessa Torino matkustaa Livornon vieraaksi. Kyseessä on jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa. Tänään pelataan kymmenettä ottelukierrosta. Joukkueiden välillä on tällä hetkellä kaksi pistettä eroa Torinon eduksi. Livorno nostetaan tänään kuitenkin tässä ottelussa erittäin hyväksi pelikohteeksi. Livorno tulee kotonaan keräämään valtaosan pisteistään, vaikka vasta kaksi voittoa tilillä onkin. Itseasiassa toisaalta Torinolla ei ole voittoja kahta kappaletta enempää. Maalinteko on ollut Livornolle toistaiseksi hankalaa, sillä vasta yhdeksän tehtyä maalia on liian vähän. Torinolla tehtyjä maaleja on kolmetoista kappaletta. Torino on toisaalta ollut täysin A.Cercin varassa maalinteon suhteen.

Livorno on edelliseen kolmeen kotiotteluun kärsinyt vain yhden tappion, vaikka viime kierroksella vieraissa Sampdoria olikin Livornoa parempi 1-2 maalein. Livorno on oikeastaan tapellut voitosta melkeinpä ottelussa kuin ottelussa, joten sinänsä Livornolla on täydet mahdollisuudet taistella sarjapaikasta tälläkin kaudella – vaikka materiaaliltaan Livorno onkin ehdottomasti Italian liigan heikoimpia. Juuri sen takia toisaalta kotiottelut ovat Livornon osalta äärimmäisen merkittävässä roolissa. Näistä päävastustajista olisi otettava voitot kovalla prosentilla ja Torino sellaiseksi ilman muuta lukeutuukin.

Torino joutuu erittäin vajaamiehisenä tänään Livornon kimppuun. Sivussa Torinolta ovat useat merkittävät pelaajat. Torinon valtavat poissaolot tulevat tekemään sen, että Livorno on tänään ehdottomasti yksi parhaimmista vedonlyöntikohteita. Torinon materiaali on kuitenkin niin kapea, että loukkaantumisiin ei ole näin isossa mittakaavassa varaa. Torino on kylläkin voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista, mutta tänään kolmatta ei tule. Livorno nappaa kotivoiton ja sitä kautta mahdollisesti nousee sarjataulukossa myös Torinon ohitse. Kotivoitto merkataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas