VIDEO: Loimaan Bisons asetettu konkurssiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Loimaalaisseura on asetettu konkurssiin.

Miesten Korisliigaa ja kansainvälistä VTB-liigaa pelannut Loimaan Bisons on asetettu konkurssiin. Se tapahtui eilen, ja loimaalaisseura ilmoitti Varsinais-Suomen käräjäoikeuden päätöksestä tänään nettisivuillaan.

Loimaan Bisonsin osakeyhtiöllä on verovelkaa noin 100 000 euroa. Lisäksi maksamattomia pelaajapalkkioita on jopa 60 000 euroa. Osakeyhtiön hallituksen varapuheenjohtaja Marko Toivolan mukaan päätös konkurssista ei tullut yllätyksenä.

– Tiesimme tämän jo kesäkuussa, kun meille ei myönnetty lisenssiä Korisliigaan. Se käytännössä vesitti rahoitusratkaisut ja tarkoitti, että osakeyhtiö tulee ajautumaan tähän tilanteeseen, Toivola kertoi.

Loimaalaiselle koripalloyhteisölle pääsarjatason pelien päättyminen on suuri pettymys.

– Bisonsien loppu on järkytys faneille, taustahenkilöille, yhteistyökumppaneille, sekä isolle osaa pelaajista. Osa pelaajista oli sitoutunut jatkamaan joukkueessa, hän jatkoi.

Loimaan Bisonsien tarina päättyy, mutta loimaalainen koripallo jatkuu alueellisessa kakkosdivisioonassa. Toivolan mukaan loimaalaisilla on tavoitteena nousta pääsarjaan lähivuosina.

– Uskon, että Loimaalla nähdään jatkossakin tasokasta koripalloa. Toivottavasti tässä vaiheessa saamme mukaan paikallisen juniorituotannon kasvatteja. Sieltä on tulossa lupaavia kavereita, jotka kasvavat liigatason pelaajiksi.

 

Peliyhtiö Veikkaushuone on koripallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri koripallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Paul Piercen NBA-ura päätökseen

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa