Lokomotiv Yaroslavl - Sibir 13.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Ovatko maalit tiukassa Sibirin vierailulla Yaroslavlissa?

Lokomotiv Yaroslavl – Sibir, merkki alle 4,5 maalia, kerroin 
Lokomotiv Yaroslavl – Sibir, merkki alle 5,5 maalia, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,85 | 4,20 | 3,30 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Lokomotiv Yaroslavl saa vastaansa Sibirin. Läntisessä konferensissa Lokomotiv Yaroslavl on tällä hetkellä yhdeksäntenä, kun taas Sibir löytyy itäisen konferenssin neljänneltä sijalta. Molemmat joukkueet ovat tähän mennessä olleet äärimmäisen vähämaalisia joukkueita. Lokomotiv Yaroslavl viimeksi hävisi kotonaan Amuria vastaan jatkoerässä 0-1 maalein ja kaiken kaikkiaan viisi edellistä Lokomotiv Yaroslavlin ottelua ovat päättyneet hyvin vähämaalisesti. Lokomotiv Yaroslavlin suurin vahvuus etenkin viime aikoina on ollut erittäin toimiva puolustus, sillä kotijoukkueen puolustus on toiminut jopa häikäisevän hyvin.

Sibir on joutunut pelaamaan kolme vierasottelua putkeen, mutta toisaalta Sibir on ehtinyt voittamaan ne kaikki! Sibir tunnetaan äärimmäisen vahvana kotijoukkueena, mutta ei niinkään hyvänä vierasjoukkueena. Sibirin puolustus on toiminut myös erittäin vahvasti, sillä kolmeen edelliseen otteluun Sibirille ollaan yhteensä tehty vain neljä maalia varsinaisella peliajalla. Sibir ei ole maaleilla juhlinut, mutta ei ole tarvinnutkaan, kun puolustus hoitaa työnsä näinkin hienosti. Kaiken kaikkiaanhan Sibir on itseasiassa neljän ottelun voittoputkessa, sillä ennen vieraskiertueen alkamistahan Sibir voitti kotonaan 3-2 maalein CSKA Moskovan.

Molemmat joukkueet kärsivät vähintäänkin jonkinlaisista maalinteko-ongelmista, mutta puolustus toimii niin Lokomotiv Yaroslavlilla kuin myös vierasjoukkueella. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan jälleen vähämaalinen kohtaaminen. Sibir on yllättänyt positiivisesti siinä, että vieraissakin homma on toiminut näin mukavasti. Kaiken kaikkiaan olisi jossain määrin yllättävää, jos tässä kamppailussa maaleilla juhlittaisiin. Alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas