Feliciano Lopez - Jarkko Nieminen 8.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2013
Jaa tämä...

Venyykö Jarkko Nieminen avauskierroksella voittoon Feliciano Lopezista?

Feliciano Lopez – Jarkko Nieminen, merkki 2, kerroin 
Felicano Lopez – Jarkko Nieminen (+1,5 erää), merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,61 | 2,20 

 

 

ATP-tennistä Shanghaista, ensimmäinen kierros pelataan muutettujen aikataulujen mukaan loppuun tänään, pääsarjan kolmantena pelipäivänä. Espanjan Felicano Lopez kohtaa suomalaisittain mielenkiintoisessa ottelussa Suomen Jarkko Niemisen. Heti alkuun voidaan todeta mielenkiintoinen tilasto – Feliciano Lopez sekä Jarkko Nieminen ovat kohdanneet monta kertaa vastakkain, mutta kovilla kentillä vain vuonna 2009. Jarkko Nieminen voitti viime vuonna Wimbledonissa Feliciano Lopezin 1-3 numeroin. Feliciano Lopez on sinänsä inhottava vastus, sillä espanjalainen omaa vielä vasenkätisenä pelaajana varsin hyvän syötön ja toisekseen Feliciano Lopez on menestynyt nurmella oikeastaan erittäinkin hienosti. Kuitenkin Feliciano Lopezin pelityyli sopii parhaiten nurmelle, kun taas Jarkko Niemisen kohdalla asiat eivät ole näin. Jos tämä ottelu pelattaisiin keskuskentällä katto suljettuna, etua voisi antaa Feliciano Lopezille, mutta ottelua ei tulla pelaamaan keskuskentällä.

Jarkko Nieminen on päässyt erinomaiseen pelivireeseen, kun otetaan huomioon sekin fakta, että suomalaisella on alla erittäin sitkeä tulehdus jalassa. Jarkko Nieminen pelasi itsensä viime viikolla Tokion turnauksessa kahdeksan parhaan joukkoon. Sinänsä Tokiossa pelattu erinomainen turnaus ei ollut Jarkko Niemisen osalta yllättävää, sillä syksy on normaalisti aikaisemmillakin kerroilla ollut Jarkko Niemiselle menestyksekästä aikaa. Tokiossa pelattiin nopeissa olosuhteissa ja Jarkko Nieminen pärjäsikin kyseisissä olosuhteissa hienosti.

Jarkko Niemisen tilanne on mielenkiintoinen, sillä jollain tavalla Jarkko Niemisellä olisi jopa mahdollisuudet pelata niin, että ensi vuonna Australian avoimissa suomalaisella olisi sijoitus ennen turnauksen käynnistymistä! Nämä Masters -luokan turnaukset ovat aina siinä mielessä hienoja näytönpaikkoja, että jo pääsy toiselle tai kolmannelle kierrokselle olisi hieno suoritus. Feliciano Lopez oli jollain tapaa niin väsyneen oloinen Tokiossa, että ei olisi lainkaan yllätys mikäli Jarkko Nieminen menisi tästä jatkoon.

Veikkaussivut | Tuomas