Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies 23.4.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Los Angeles Clippersin voittoputki edelleen?

Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies, merkki 1, kerroin 
Los Angeles Clippers – Memphis Grizzlies (+6,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 1,41 | 3,00 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, Los Angeles Clippers sekä Memphis Grizzlies iskevät yhteen ottelusarjan toisessa kohtaamisessa. Los Angeles Clippers on tällä hetkellä uskomattomassa voittoputkessa ja Los Angeles Clippers lähti muutenkin ottelupariin suosikkina! Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Los Angeles Clippersin voittoon 112-91 numeroin. Varsinkin viimeinen neljännes oli täysin yhteen koriin pelaamista.

Los Angeles Clippers on tällä hetkellä lähes mahdoton voitettava, sillä Los Angeles Clippers on voittanut kahdeksan ottelua putkeen! Runkosarjan päätösotteluissaan Los Angeles Clippers voitti ensin kotonaan 93-77 numeroin heikon Portland Trailblazersin ja puolestaan vierasotteluiden osalta runkosarja päättyi Sacramento Kingsiä vastaan. Kyseinen ottelu päättyi Los Angeles Clippersin voittoon 108-112 numeroin.

Los Angeles Clippers on ollut Memphisille erittäin vaikea vastustaja ja samallahan muutenkin Los Angeles Clippers lähtee myös tähän otteluun selkeänä ennakkosuosikkina. Nimenomaan juuri kotonaan Memphis tulee varmasti antamaan Clippersille hyvän vastuksen, mutta nyt Los Angelesissa pelatessa ottelussa on vain yksi selkeä suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas