Los Angeles Kings - Buffalo Sabres 8.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/07/2013
Jaa tämä...

Jatkaako Los Angeles Kings pisteautomaatin surkeaa kautta?

Los Angeles Kings – Buffalo Sabres, merkki 1, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 1,63 | 4,15 | 4,60 

 

 

Läntisessä konferenssissa kymmenentenä oleva Los Angeles Kings isännöi vieraaksi saapuvaa Buffalo Sabresia. Vierasjoukkue löytyy läntisestä konferenssista viimeiseltä sijalta. Jääkiekon NHL:n kamppailussa on tässä tapauksessa vain yksi suuri ennakkosuosikki. Buffalo Sabresia ei tule tällä kaudella vihjattua todennäköisesti ensimmäisessäkään ottelussa, sillä Buffalo Sabres on näyttänyt tarkalleen sen, että minkä takia kaikki asiantuntijat viittasivat vierasjoukkueen saavan tällä kaudella aikaan voittoja vain hyvin harvakseltaan. Buffalo Sabres on läntisessä konferenssissa viimeisenä ja juuri sinne Buffalo Sabres myös kuuluukin. Buffalo Sabres on varsinaisella peliajalla voittanut yhden ottelun ja se on kieltämättä ihan puhtaasti säälittävää.

Los Angeles Kings ei ole alkukaudella voitoilla juhlinut, mutta joukkueiden välillä on tällä hetkellä selkeä tekemisen ero Los Angeles Kingsin eduksi! Buffalo Sabresin pelaajien motivaatiokaan ei ole tässä vaiheessa missään tapauksessa parhaalla mahdollisella tasolla, vaikka kausi sinänsä on vielä nuori. Mitä tahansa voi tapahtua, mutta valitettavasti Buffalo Sabresin kohdalla siihen on vaikeaa uskoa. Buffalo Sabresin tilanteesta kertoo jotain se, että omissa verkot ovat heiluneet 53 kertaa. Yhtä surkea puolustus on ollut tähän mennessä vain Florida Panthersilla, mutta Buffalo sekä Florida ovatkin NHL:n heikoimmat joukkueet tällä hetkellä. Buffalo voitti viimeksi vieraissa San Jose Sharksin jatkoilla 4-5 numeroin, mutta muuten ilonaiheet ovat vierasjoukkueella olleet hyvin vähissä.

Los Angeles Kings on neljästä edellisestä kotiottelustaan saalistanut kolme voittoa, vaikka Nashville Predators voitti viimeksi Los Angeles Kingsin vieraissa 3-4 maalein. Los Angeles Kings on pelannut äärimmäisen paljon tasaisia otteluita, sillä Los Angeles Kings on peräti kuusi voittoa napannut vasta jatkojen jälkeen. Buffalo Sabres on ollut toki Los Angeles Kingsille vaikea vastustaja, mutta tällä kerralla asia ei tule näin olemaan. Los Angeles Kings on niin monessa asiassa Buffalo Sabresia tällä hetkellä edellä, että kotivoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen. 

Veikkaussivut | Tuomas