Los Angeles Kings - New York Rangers 8.6.2014 | Kings tyly isäntä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/07/2014
Jaa tämä...

Rangers haluaa sarjan tasoihin.

Vihje lyhyesti

Finaalisarja jatkuu jälleen, kun Kings ja Rangers kohtaavat sarjan toisessa ottelussa. Jo ensimmäinen ottelu tarjosi jännitettävää koko rahan edestä, kuten odottaa saattoi. Kotijoukkue oli avausottelussa lopulta parempi jatkoajan jälkeen. Kings on vahvoilla myös toisessa kamppailussa.

Rangersilla oli iskun paikka heti avausottelussa ja alku näyttikin hyvältä, sillä joukkue johti peliä jo 2-0. Kotijoukkue kiri kuitenkin rinnalle ja lopulta ohi jatkoajalla. Kings ei anna Rangersille toista kertaa saumaa karata kahden maalin johtoon. Rangersin johtoon vaikutti Kingsin omat hölmöilyt ja tänään nähdään varmasti tylympi kotijoukkue. Kings on ottelusarjan suosikki ja Rangersilla oli sauma yllätykseen avausottelussa. Tällä kertaa on vaikea uskoa vieraiden mahdollisuuksiin. Kotivoitto antaa hieman yli kahden kertoimen ja se on todella pelattava.

Vihje: Los Angeles, kerroin 2.05 Unibet

 

 

Perustelut vihjeelle

Los Angeles Kings on tehnyt kevään aikana uskomattomia nousuja takaa-ajoasemasta, mutta ihan joka pelissä vastustajalle ei voi antaa paria maalia eteen. Joukkue varmasti tiedostaa tämän ja tällä kertaa Rangers ei karkaa ottelussa 0-2-johtoon. Hyvä uutinen Kingsin kannalta on, että se ei todellakaan esittänyt vielä parastaan finaalisarjan avausottelussa. Joukkueella on vielä varaa nostaa tasoaan ja tämä lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Maalinsuulla Jonathan Quick esitti hyviä otteita ja otti muutaman huippupelastuksen. Quick torjui muun muassa Carl Hagelinin läpiajon ottelun viimeisellä minuutilla. Kings lähtee hyvistä lähtökohdista toiseen otteluun.

New York Rangers onnistui hukkaamaan 0-2-johdon avausottelussa. Nyt nähdään onko joukkue pystynyt käsittelemään pahan pettymyksen. Vierasjäällä Rangers on vaikeuksissa Kingsin kanssa ja voitto ensimmäisestä ottelusta olisi ollut todella tärkeä jatkon kannalta. Joukkueen vahvuudeksi ennen ottelusarjaa ennakoitiin sen nopeus. Tämä näkyi heti avausottelussa ja Rangers sai Kingsin ahtaalle nopeilla hyökkäyksillään. Molemmat maalit syntyivät läpiajoista, joten tämä tulee olemaan hyvä ase myös toisessa ottelussa. Ottelun edetessä Kings osoitti fyysisyytensä ja Rangers oli helisemässä kovien taklauksien alla. Alussa joukkue vastasi hyvin fyysiseen peliin, mutta varsinkin lopussa Kings otti tämän puolen haltuunsa.

Kings pystyy parantamaan edellisestä ottelusta. Rangers tulee olemaan vaikeuksissa heti alusta alkaen, mikäli Kings pystyy pelaamaan tasapainoisemman ottelun kuin viimeksi. Vetolapulle poimitaan kotivoitto.

Vihje: Los Angeles, kerroin 2.05 Unibet

 

Veikkaussivut | Antti