Los Angeles Clippers - Phoenix Suns 31.12.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Hurjavireisten joukkueiden kohtaamisessa Phoenix matkustaa Los Angelesiin.

Los Angeles Clippers – Phoenix Suns, merkki yli 210,5 pistettä, kerroin 1,91 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,25 | 4,05 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin neljäntenä oleva Los Angeles Clippers kohtaa koripallon NBA:n kierroksen kenties mielenkiintoisimmassa ottelussa vieraaksi saapuvan Phoenix Sunsin. Kyseessä on kahden erinomaisessa pelivireessä olevan joukkueen välinen kohtaaminen. Edelliset kahdeksan ottelua ovat Los Angeles Clippersille tuottaneet vaatimattomasti kuusi voittoa, mutta tärkeintä on tässä kohdassa se, että kotijoukkue on pelannut erittäin runsaskorisia otteluita. Edellisellä kierroksella Los Angeles Clippers ei viimeistellyt sataa pistettäkään Utah Jazzia vastaan, mutta muuten kierroksesta toiseen kotijoukkue on rikkonut sadan pisteen rajaa kovalla vauhdilla. Los Angeles Clippers on ollut tähän mennessä yksi koko liigan parhaimmista kotijoukkueista. Tarkemmin sanottuna viisitoista kotiottelua ovat Los Angeles Clippersille tuottaneet kolmetoista voittoa. Se kertoo jotain siitä, että minkälaisen tehtävän eteen Phoenix Suns tulee tänään joutumaan.

Phoenix Suns murskasi edellisellä kierroksella Philadelphia 76ersin 115-101 numeroin ja tosissaan muutenkin viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet peräti neljä voittoa! Toisaalta on kuitenkin sen verran sanottava, että Phoenix Suns on viime aikoina päässyt pelaamaan paljon otteluita kotonaan. Phoenix Suns hävisi kuitenkin edellisessä vierasottelussaan Golden State Warriorsille niin, että phoenixilaisten puolustus ei vakuuttanut millään tavalla. Se luo tavallaan hieman epävarmuutta Phoenix Sunsin suuntaan myös tätä ottelua ajatellen. Phoenix Sunsin kannalta hyvä asia on joka tapauksessa se, että loukkaantumisia ei käytännössä ole. Vierasjoukkueen vahvuudesta sivussa tänään ainoastaan on Emeka Okafor. Toisaalta missään tapauksessahan Phoenix Sunsin materiaali ei kestäisi tai tule kestämään loukkaantumisia samalla tavalla kuin esimerkiksi Los Angeles Clippers tai muut huippujoukkueet.

Los Angeles Clippers sekä Phoenix Suns tulevat suurella todennäköisyydellä tarjoamaan äärimmäisen vauhdikkaan sekä tapahtumarikkaan kohtaamisen! Los Angeles Clippers on kotonaan pelatessaan käytännössä ottelussa kuin ottelussa suosikki, mutta nyt on syytä keskittyä siihen, että korisukka tulisi heilumaan mahdollisimman kovalla tahdilla. Los Angeles Clippers on ollut kotonaan Phoenix Sunsille erittäin vaikea vastustaja, sillä kolme edellistä phoenixilaisten vierailua Los Angelesiin ovat tuottaneet yhtä monta tappiota. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat keskimäärin olleet erittäin runsaskorisia, joten siinä mielessä luottoa löytyy, että asia tulee olemaan näin myös tällä kerralla. Los Angeles Clippersin sairaslista ei ole viime kierroksien aikana muuttunut mihinkään, mutta Reggie Bullock on erittäin lähellä pelikuntoa. Jos hän pelaa, kotijoukkueen vahvuudesta sivussa ovat enään J.J.Redick sekä Maalik Wayns. Itse henkilökohtaisesti sanottuna en usko missään tapauksessa Phoenix Sunsin venyvän vierasvoittoon, mutta todennäköisesti korijuhlat ovat kuitenkin tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas