Los Angeles Kings - Vancouver Canuks 14.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/02/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Los Angeles Kings täyttä pistepottia Vancouverin isäntänä?

 

Los Angeles Kings – Vancouver Canuks, merkki 1, kerroin 2,07 Nordicbet
Los Angeles Kings – Vancouver Canuks ML, merkki 1, kerroin 1,63 Expekt

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,07 | 3,75 | 3,10 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Vancouver Canuks matkustaa Los Angeles Kingsin vieraaksi. Suomen aikaan tulevana yönä pelataan maailman kovinta kiekkoliigaa yhteensä neljän ottelun voimin. Vancouver Canuksin lähtökohdat tähän otteluun eivät ole helpot. Vierasjoukkue on viidestä edellisestä ottelustaan saalistanut ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksella Vancouver Canuks voitti St.Louis Bluesin 2-1 maalein, mutta muuten viime ajat ovat vierasjoukkueelle olleet todella vaikeita. Vancouver Canuksilla on ollut samalla muutenkin viime kierroksien aikana runsaita loukkaantumisongelmia. Tästäkin ottelusta vierasjoukkueelta sivussa ovat esimerkiksi Roberto Luongo, Alex Burrows, Ryan Stanton, Alexander Edler sekä Jordan Schroeder.

Los Angeles Kings hävisi edellisellä kierroksella Detroit Red Wingsille 1-3 numeroin, mutta sitä ennenhän kotijoukkue nappasi täydet pisteet Boston Bruinsilta 4-2 lukemin. Viime aikoina Los Angeles Kingsin otteluohjelma on ollut todella vaikea. Los Angeles Kings on ollut kotonaan viime aikoina vahva. Neljään edelliseen kotiotteluun Los Angeles Kings on varsinaisella peliajalla hävinnyt vain yhden kamppailun. Erinomainen asia Los Angeles Kingsin kannalta on se, että kotijoukkueella loukkaantumisia ei ole. Tähän otteluun kotijoukkue pääsee näin ollen parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Los Angeles Kings on päässyt pelaamaan putkeen neljä kamppailua juuri kotonaan, joten matkustamista kotijoukkueen ei ole tarvinnut harrastaa. Tälläiset pienet asiat saattaavat kääntää kelkkaa enemmän ja enemmän Los Angeles Kingsille, sillä Vancouver Canuks on pelannut neljään edelliseen otteluun kahdesti vieraissa ja tosissaan vierasjoukkueella loukkaantumisia löytyy.

Los Angeles Kings lähtee tähän otteluun kotonaan täysin ansaitusti ennakkosuosikkina, sillä kaiken kaikkiaan moni asia viittaa Los Angeles Kingsin olevan erinomainen valinta vetokupongille mukaan. Itseasiassa Los Angeles Kings on samalla ollut joukkueena Vancouver Canuksille erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden kolme edellistä keskinäistä kohtaamista ovat menneet Los Angeles Kingsin eduksi. Viime kerralla Los Angeles Kings nappasi voiton 3-1 numeroin. Vancouver Canuks joutuu siispä tähän otteluun pahasti vajaamiehisenä ja muutenkin matkarasituksen kannalta vaaka kallistuu Los Angeles Kingsin suuntaan. Vancouver Canuksille kaiken kaikkiaan viime ajat ovat olleet todella vaikeita, mutta mikään ihme se ei ole, kun sivussa on useita tärkeitä pelaajia. Kotivoitosta lähdetään ehdottomasti liikenteeseen. Los Angeles Kings on kaiken kaikkiaan järkevä valinta poimia vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas