Lehti: Gareth Bale torjunut Real Madridin jatkosopimus tarjouksen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Vastikään Mestarien Liigan välieräpeleihin selvinnyt La Liga jättiläinen Real Madrid saattaa menettää yhden suurimmista tähtipelaajistaan ensi kaudeksi.

Italialaisen lehden Tuttomercatowebin mukaan Real Madridin superstara walesilainen Gareth Bale on kieltänyt allekirjoittamasta Los Blancosin hänelle tarjoamaa, aina vuoteen 2021 asti ulottuvaa, jatkosopimusta. Kieltäytymisen syyksi on tiettävästi kerrottu Balen agentin toimesta, miehen halukkuus palata takaisin kotiin Valioliigaan. Erityisesti molemmat Manchesterin seurat United ja City ovat tiettävästi kiinnostuneet miehen palveluksista. Kyseiset seurat ovat myös ainoat jotka voivat taloudellisesti kilpailla Balesta.

Real Madridin omissa suunnitelmissa 26 – vuotiaasta Gareth Balesta on tarkoitus kasvattaa Cristiano Ronaldon mantelinperijä. Portugalilaisen ura alkaa iän myötä hiipua muutamien vuosien kuluessa vääjäämättä ja hän lopulta jonkun tarvitsee ottaa hänen paikkansa Santiago Bernaubella. Bale on yhdistetty jo pitkään Manchester Unitediin ja siirtoon Old Traffordille. Red Devils myös tarvitsee kipeästi ensi kaudeksi uutta korkean profiilin pelaajaa, jonkalainen Bale ehdottomasti on. Myös Manchesterin taivaansiniset tulevat tuhlaamaan tulevassa siirtoikkunassa järjettömän summan rahaa, rakentaakseen uudelle managerilleen Pep Guardiolalle huippujoukkueen missä olisi varmasti tilaa Ex-Tottenham pelurillekin.

Euroopan huippusarjoja pelataan jälleen tänä viikonlopppuna niin Englannissa, Espanjassa kuin Saksassakin.

Peliyhtiö Bet365 on jalkapallovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jalkapallosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Zizoun housut repesivät kesken juhlinnan – Real Madrid UCL-välieriin
VIDEO: Suomi putosi jälleen Fifa-rankingissa

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa