Lehti: Louis Van Gaal jatkaa ManU:n peräsimessä kauden 2017 loppuun asti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 04/05/2016
Jaa tämä...

Jos olet Manchester United fani, mieti tarkkaan haluatko lukea uutisen loppuun asti.

Valioliigaseura Manchester United on valmis jatkamaan vielä ensi kaudellakin yhteistyötä joukkueen managerin Louis Van Gaalin kanssa, ja antamaan hollantilaiselle peräti 100 miljoonan punnan budjetin millä shoppailla ensi kesän siirtomarkkinoilla. Edellä kuvailtu satojen United-fanien kauhuskenaario perustuu hollantilaisen De Telegraaf lehden toimittajan Macel van der Kraanin tietoihin.

Historiallisen huonoa kautta pelaavan Manchester Unitedin johtoportaan ja sen nokkamiehen Ed Woodwardin on odotettu jo kuukausia antavan lähtöpassit Van Gaalille, ja tästä syystä uusi käänne onkin vähintään mielenkiintoinen. Jalkapalloa seuraavat ihmiset ympärimaailman ovat odottaneet erityisesti ex-Chelsea luotsi Jose Mourinhon ottavan Red Devilsin luotsattavakseen, mutta ilmeisesti The Special Onen ja Manchesterin suurseuran neuvottelut eivät ole edenneet yhteisymmärryksessä. ManU:ssa uskotaan myös Van Gaalin projektin tuottavan hedelmää pitkällä tähtäimelle. Osviittaa menestyksestä ovat antaneet muun muassa viimeaikaiset voitot sekä Manchester Citystä että Evertonista.  Kesän siirtoikkunassa Van Gaalin ykköstähtäin tietojen samaisen lähteen mukaan olisi Evertonissa tällä hetkellä maaliverkkoja heilutteleva belgialainen Romelu Lukaku.

Van Gaal on De Telegraaf lehden entinen vieraileva kolumnisti, ja miehellä tiedetään olevan edelleen läheiset välit lehden toimitukseen. Näin ollen lehden kertomia tietoja ei kannata lakaista täysin roskahuhuina suoralta kädeltä maton alle.

Mestarien liigassa pelataan tiistaina ja keskiviikkona pudotuspelien toisen kierroksen ensimmäiset osaottelut. Manchester United ei ole mukana kilpailussa,

Lue myös:
VIDEO: Chelsea julkisti uuden päävalmentajan sopimuksen
VIDEO: Englantilaisella sensaatiojoukkueella riittää vientiä ensi kesänä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa