VIDEO: Lucas Digne siirtyy Barcelonaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/02/2018
Jaa tämä...

Espanjalaisseura vahvistuu nuorella ranskalaispuolustajalla.

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelaava Barcelona vahvistuu jälleen, sillä espanjalaismedian mukaan katalonialaisseura on ostanut ranskalaispuolustaja Lucas Dignen PSG:stä noin 16 miljoonalla eurolla.

Espanjalaismedian mukaan Dignen sopimus Barcelonan kanssa on vuoteen 2021 saakka. Viime kaudella mies ei pelannut PSG:n vahvuudessa, vaan hän esiintyi lainasopimuksella Serie A:ssa AS Roman kokoonpanossa tehden kolme maalia.

Barcelona hankki Dignen kilpailemaan peliajasta nopeudestaan ja hyvästä hyökkäyspelaamisestaan tunnetun Jordi Alban kanssa. Hän on pelannut katalonialaisseuran vahvuudessa vuodesta 2012 alkaen.

Digne ei ole ainoa Blaugranan lähiaikojen uusi vahvistus, sillä Barcelona vahvisti tiistaina hankkineensa 22-vuotiaan keskuspuolustajan Samuel Umtitin, jonka sopimus katalonialaisseuran kanssa on viisivuotinen. Umtiti pelasi myös EM-kisoissa Ranskan paidassa.

Tsekkaa videolta Dignen parhaita paloja:

 

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat jälleen keskiviikkona. Veikkaussivut tarjoaa erinomaisen vihjeen otteluun, jossa Rosenborg pelaa Norrköpingiä vastaan. Tiedossa on hyvätasoinen Pohjolan alueen välinen kohtaaminen, johon norjalaisseura lähtee ennakkosuosikkina.

Peliyhtiö Unibet on vahvasti mukana jalkapalloturnausten tapahtumissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jalkapallosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Mestarien liigan karsinnoissa shokkitulos – Celticille tappio Gibraltarilla!
VIDEO: Joachim Löw jatkaa Saksan peräsimessä

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa