VIDEO: Sport vahvistaa joukkuettaan kokeneella hyökkääjällä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 20/02/2018
Jaa tämä...

Kokenut hyökkääjä edustaa jatkossa vaasalaisseuraa.

Kokenut hyökkääjä Niclas Lucenius ja jääkiekon SM-liigassa pelaava Vaasan Sport ovat tehneet loppukautta koskevan sopimuksen. Luceniuksen pestissä on lokakuun loppuun saakka kestävä koeaika, jonka jälkeen hänet nähtäneen loppukauden ajan Vaasassa.

Lucenius on pelannut urallaan lähes 300 liigaottelua. Hän on pelannut myös yhden kauden KHL:ää Riian Dinamossa, jossa keräsi kaudella 2011-12 15 yöttöpistettä.

Lucenius voitti Tapparassa keväällä 2013 SM-hopeaa. Sen jälkeen TuTo-kasvatti siirtyi TPS:n riveihin.

Monipuolinen hyökkääjä pystyy pelaamaan sekä keskus-, että laitahyökkääjän paikalla ja hän tuokin uuteen seuraansa runsaasti taitoa.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on tyytyväinen Luceniuksen hankintaan.

– Haimme vahvistusta tuloksenteko-osastollemme ja uskon, että löysimme etsimämme. Lucenius on kokenut pelaaja, joka on jo osoittanut pystyvänsä tekemään tulosta tässä Liigassa. Saamme myös lisää variaatioita hyökkäysketjuihin ja ylivoimiin, Jämsä kommentoi.

Lucenius pelasi kahdesti sekä alle 18-vuotiaiden että alle 20-vuotiaiden MM-turnauksessa. Hän oli Suomen alle 18-vuotiaiden MM-joukkueen ainoa vuonna 1989 syntynyt pelaaja keväällä 2006, jolloin sinivalkoiset voittivat hopeaa.

Lucenius on NHL-seura Atlanta Thrashersin varaama pelaaja vuoden 2007 varaustilaisuudessa neljännellä kierroksella numerolla 115.

Katso alta Luceniuksen aikaisempia huippuhetkiä:

Sport on tällä hetkellä SM-Liigassa kolmen ottelun tappioputkessa. Lauantaina vaasalaisseura kohtaa kotijäällään Bluesin.

Myös Pelicans pelaajamarkkinoilla

Luceniuksen siirto Sportiin ei ole ainoa uutinen SM-liigan pelaajamarkkinoilta, sillä myös Pelicans on tehnyt sopimuksen Niko Hovisen kanssa. Hovinen pelaa pussinokkien vahvuudessa loppukauden ajan.

Uuden maalivahdin etsintä tuli ajankohtaiseksi, koska turkoosien ykkösvahti Janne Juvonen loukkaantui kauden toisessa ottelussa Bluesia vastaan.

SM-liigassa pelataan perjantaina neljän ottelun mittainen kierros. Yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista käydään Lappeenrannan Kisapuistossa, jossa yhteen iskevät SaiPa ja Kärpät.

Myös KHL:ssä pelataan tänään useita otteluita. Erittäin hienossa kohtaamisessa Jokerit matkustaa SKA Pietarin vieraaksi. Alkukauden kriisijoukkue tulee kohtaamaan nyt Läntisen konferenssin kärkijoukkueen.

Peliyhtiö Veikkaushuone tarjoaa SM-liigaan loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin myös livevedon puolella.

Lähde: Sport

Lue myös:
NHL-tähden raiskaustapauksessa jälleen uusi käänne!
Nämä suomalaiset NHL-luottopelaajat tarkkailuun 2015-16!