Ludogorets - PSV 28.11.2013 | Eurooppa liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Surkeassa pelivireessä oleva PSV vierailee Bulgariassa.

Ludogorets – PSV, merkki 1, kerroin
Ludogorets (+1) – PSV, merkki 1, kerroin

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,30 | 3,40 | 2,20

 

 

Bulgarialainen Ludogorets kohtaa jalkapallon Eurooppa liigassa Hollannista vieraaksi saapuvan PSV:n. Tässä ottelussa tullaan ratkaisemaan lohkon ykkössija pysyvästi, sillä Ludogorets johtaa lohkoa kolmella pisteellä ennen toisena olevaa PSV:tä. Vierasjoukkue on materiaaliltaan Ludogoretsia laadukkaampi, mutta hollantilaisjätti on ollut tällä kaudella kokonaisuudessaan todella heikko. PSV ei ole tällä kaudella missään vaiheessa pelannut omalla tasollaan. Viimeisestä viidestä ottelustaan PSV on saalistanut kaiken kaikkiaan yhden voiton. Se on vierasjoukkueen tasoiselle joukkueelle surkea suoritus.

Ludogorets tunnetaan äärimmäisen vakuuttavana kotijoukkueena, edellisestä viidestä kotiottelustaan Ludogorets onkin saalistanut peräti neljä voittoa! Edellisessä kotiottelussaan Ludogorets voitti Plovdivin helposti 3-0 maalein. Ludogorets on kotonaan tottunut tekemään erinomaisia maalimääriä oikeastaan ottelusta toiseen, sillä edelliseen viiteen kotiotteluun vähintään kolmessa Ludogorets on osunut kolmesti tai useammin vastustajan maalipuiden väliin. Sitä voidaan pitää hienona suorituksena. Edellisessäkin kotiottelussa Ludogoretsin kaikki maalintekijät olivat eri pelaajia, joten se kertoo vain siitä, että kotijoukkueella leveyttä maalintekorintamalla kyllä löytyy.

PSV on ollut tällä kaudella yllättävän vaisu, sillä vierasjoukkue on menettänyt valtavasti pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan! PSV:lle etenkin vieraissa maalinteko on samalla ollut erittäin vaikeaa. Neljään edelliseen vierasotteluun PSV on viimeistellyt vain kaksi maalia. PSV:ltä on puuttunut tällä kaudella selkeä ykkösmaalintekijä. Ludogoretsin puolustus on ollut Eurooppa liigassa sen verran vakuuttava, että lähtökohtaisesti kotivoitosta tarjotaan erinomaisia kertoimia. Ludogoretsia vastaan maalinteko on tällä hetkellä niin hankalaa, että ilman selkeää ykkösmaalintekijää PSV tuskin tulee tässäkään ottelussa juhlimaan. Materiaaliltaan PSV on laadukkaampi, mutta nimet selässä eivät tänään tuota vierasvoittoa. Ludogorets on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas