Lähtikö lapasesta? - Luis Suarez -seksilelut saapuivat markkinoille!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 07/04/2014
Jaa tämä...

Luis Suarezin puremiskohu on käynnistynyt uuden teollisuudenalan.

Luis Suarezin puruepisodi ei ole jäänyt huomaamatta myöskään erilaisilta välinevalmistajilta tai muilta markkinatalouden toimijoilta. Erilaisiin nettikauppoihin on tullut myyntiin muun muassa Suarez-henkisiä pullonavaajia.

Eräs belgialaisleipomo taas alkoi myymään tempun kunniaksi vohveleita, joista on puraistu valmiiksi yksi pala pois.

Ilmiöön on siis tartuttu markkinointitoimissa kiinni kaksin käsin eikä meno näytä hiljenevän. Nyt esiin nostettiinkin selvästi käsittämättömin tuote, joka on saanut alkunsa Suarezin haukusta.

[ Huhhuh! Tänään tarjolla huima kamppailu Brasilia-Kolumbia! Expektin kertoimet: 1.85 | 3.60 | 4.75. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä! ]

Hyvät naiset ja herrat, tässä tulee Suarez-nänninipistimet! Kyllä, luit oikein! Eipä siis muuta kuin Suarezin suu nänniin kiinni ja menoksi!

Ruotsalainen seksivälinekauppa Oliver & Eva kauppaa kyseisiä nipistimiä 33 euron hintaan. Puljun verkkosivujen mukaan Suarez-nipistimen tuottaman haukun – tai siis nipistyksen – voimakkuutta voi nerokkaasti sädellä ”omien fiilisten mukaan”.

– Ehkäpä Suarez on ylpeä, kun hän pystyy levittämään hivenen rakkautta ja nautintoa kentällä tekemästään virheestä huolimatta, kaupan perustaja Tobias Lundqvist heitti tiedotteessa.

/

/

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut