VIDEO: Real Madrid - Barcelona 0 - 4

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Eilen pelattiin yksi jalkapallomaailman suurimmista otteluista kun Estadio Santiago Bernabéu kohtasivat Real Madrid ja Barcelona La Liga – kauden ensimmäisen El Clasicon merkeissä.

Ottelu oli lähtökohtaisesti hyvin tärkeä tämän kauden mestaruustaistelun kannalta. Molemmilla espanjanjättiläisillä oli aiemmin takanaan 11 ottelua, ja Barcelonalla oli kolmen pisteen etumatka Los blancosiin. Voitolla Barcelona kasvattaisi eron jo kuuteen pojoon, ja tappiolla Real Madrid nousisi tasapisteisin.

Itse ottelu alkoi sähäkästi ja molemmilla joukkueilla syntyi heti tilanteita, eikä ottelun avausmaaliakaan tarvinnut kauaa odottaa. Pelikellon näyttäessä 11 minuuttia Barcelonan huippuiskussa oleva uruguaylainen Luiz Suarez tykitti boxin sisältä tilanteeksi 0 – 1. Puolen tunnin kohdalla Real Madridin James Rodriguezilla on loistava tilanne, mutta Barca-vahti Claudio Bravo poimii yrityksen rankkarialueen rajalta upealla torjunnalla, jota ilman pallo olisi päätynyt oikeaan alakulmaan. Tästä vain kymmenen minuuttia myöhemmin soikin jo toisessa päässä kun Neymar viimeistelee puoliaika tilanteeksi 0 – 2.

Toisen puoliajan alussa Real Madridilla on jälleen pari hyvää tilannetta Marcelon ja Jamesin toimesta, mutta Claudio Bravo pitää hyvillä otteillaan Barcelona maalin edelleen koskemattomana. Virkaveli Keylor Navas sen sijaan joutui antautumaan jälleen 53. peliminuutin kohdalla, kun Andreas Iniesta laukoo pallon yhdellä kosketuksella maalin oikeaan yläkulmaan tavalla, jota kukaan maalivahti ei olisi pysäyttänyt. Tilanne 0 – 3, ja peli käytännössä ohitse. Pian Iniestan maalin jälkeen nähtiin jotain mitä kaikki Barca-fanit odottivat koko illan. Lionel Messi juoksi vaihdosta kentälle, ja näytti että spekulaatiot miehen pelikunnosta voidaan lopettaa. Barcelonan Luiz Suarez viimeisteli vielä ottelun 74. minuutilla 80 500 silmäparin edessä pelatun ottelun lopputulokseksesi 0 – 4.

Lopputuloksesta huolimatta peli ei ollut niin selkeää Barcelonan dominointia kuin voisi olettaa. Real Madridilla oli lukuisia huippupaikkoja, mutta yksi illan parhaista pelaajista, maalivahti Claudio Bravo, esitti tukun loistopelastuksia.

Tässä vielä ottelun highlight-hetket:

Jalkapallofaneille on tänään tarjolla Valioliigan puolelta Lontoon paikalliskamppailu Tottenhamin ja West Hamin välillä. Peliyhtiö Betsafe tarjoaa otteluun hyvät kertoimet, samoin kuin riskittömän vedon Manchester Cityn otteluihin. 

Lue myös:

Usain Bolt haluaa Manchester Unitediin 5 vuoden diilillä

Viroon KHL-joukkue?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa