VIDEO: Chelsea suunnittelee 115 miljoonan euron tuplakaappausta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Englantilaisjätti miettii suuren kaupan tekoa.

Jalkapallon Englannin Valioliigan todennäköisesti voittava Chelsea suunnittelee peräti 115 miljoonan euron tuplakaappausta Evertonista. The Telegraphin mukaan Romelu Lukaku ja Ross Barkley siirtyisivät Lontoon ykkösseuraan suuren hintalapun kera.

Ei ole varmasti yllätys, että etenkin Lukaku on monen suurseuran kiinnostuksen kohteena. Spekulaatiot tähtihyökkääjän lähdöstä voimistuivat pari päivää sitten, kun tuli sellainen tieto, että hän ei suostu allekirjoittamaan jatkosopimusta Evertonin kanssa.

Jotain jatkosopimuksen laadusta kertoo se, että Everton olisi tehnyt Lukakusta seurahistorian parhaiten palkatun pelaajan. Tähtihyökkääjä kommentoi vihjailemalla siihen suuntaan, ettei Evertonin seurajohto ole tarpeeksi kunnianhimoista porukkaa.

Kun Lukaku siirtyi juuri Chelseasta Evertoniin, tuolloin kauppahinta oli 35,36 miljoonaa euroa. Nykyisellään tähtihyökkääjän sopimus on vuoteen 2019 asti, joten lontoolaisten pitäisi laittaa paljon rahaa pöytään. The Telegraphin mukaan se tarkoittaa yli 70 miljoonaa euroa.

Mitä tulee Barkleyn tilanteeseen, Everton haluaa hänestä punnissa noin 30 miljoonaa. Hänen sopimus sinipaitojen kanssa umpeutuu vuoden päästä, joten liverpoolilaisseuran on pakko myydä tulevana kesänä, mikäli keskikenttäpelaaja ei suostu jatkosopimukseen.

On hyvin mahdollista, että Diego Costa myydään tulevana kesänä Kiinaan. Espanjalaishyökkääjää on aiemminkin huhuttu Aasian suuntaan, mutta toistaiseksi hän on jäänyt Lontooseen. Lukakun lisäksi ainakin Alvaro Morataa on spekuloitu Costan tilalle.

Everton pelaa seuraavan kerran ensi lauantaina Hullia vastaan. Samana päivänä Chelsea matkustaa testaamaan Stoken pelivireen.

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Mestarien liigan puolivälieräjoukkueet selvillä – otteluparit arvotaan perjantaina
VIDEO: PSG valitti Barcelona-ottelun tuomaritoiminnasta UEFA:lle

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa