VIDEO: Lukas Bengtssonille sopimus Pittsburgh Penguinsiin

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Ruotsalaispuolustaja on siirtymässä suurempiin ympyröihin.

Jääkiekon Ruotsin SHL:n mestaruuden päättyneellä kaudella voittanut Lukas Bengtsson on solminut Pittsburgh Penguinsin kanssa NHL-tulokassopimuksen. Asiasta kertoi ESPN:n toimittaja Craig Custance.

Bengtsson pelasi Frölundan riveissä erinomaisen kauden tehden runkosarjassa 14 tehopistettä ja pudotuspeleissä seitsemän tehopistettä.

Bengtssonille päättynyt kausi ei olisi voinut mennä juuri paremmin, sillä hän voitti SHL:n lisäksi myös CHL-mestaruuden. CHL:ssä finaalin häviävänä osapuolena oli Kärpät.

Raporttien mukaan Bengtssonista kiinnostunut useampikin NHL-seura. Viime kesänähän puolustaja osallistui New York Rangersin lupaavien nuorukaisten harjoitusleirille.

Saattaa hyvin olla, että Bengtsson aloittaa urakkansa AHL-seura Wilkes-Barre Scrantonin vahvuudessa. Kyseessähän on Pittsburgh Penguinsin farmijoukkue.

 

NHL:n pudotuspelit jatkuvat Suomen aikaa jälleen torstain ja perjantain välisenä yönä, kun Washington Capitals ja Pingviinit iskevät yhteen. Ottelusarjasta on lupa odottaa todella mielenkiintoista.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
SaiPa vahvistuu tutulla hyökkääjällä
VIDEO: KalPalle mieluiten vahvistus – Tommi Jokinen palaa kotiin

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa