lukko-ässät liiga

Perjantai 8.12. ja porilaiset Raumalle vieraaksi. Huikea peli tulossa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Petteri
  • 12/07/2017
Jaa tämä...
Hyödynnä Unibetin 100€ + 10€ Bonus!
Veikkaa

Perjantaina Raumalla kohtaavat tutut veriviholliset ja naapurit, Rauman Lukko ja Porin Ässät. Raumalaiset vaeltavat juuri nyt varjojen mailla, Ässillä on menossa melkoisen mainio buusti. Vetomarkkina on kuitenkin sitä mieltä että tämä on Lukon peli? Onko se?

Raumalaisia lyödään taas olan takaa loukkaantumisten suhteen. Lauri Tukosen jopa odotettu loukkaantuminen on saanut rinnalleen Ville Vahalahden ja Arttu Ilomäen loukkaantumiset ja taitaa siellä muillakin pelureilla olla isompaa tai pienempää kolhua. Teemu Ramstedtin värväys Lukko-jengiin oli ainakin toistaiseksi tuloksellisesti yhtä haalea kuin eilinen hernekeitto, mutta odotetaan nyt vielä. Vastuuta ainakin on luvassa näillä loukkaantumisilla.

Raumalla on odotettu tätä peliä, toki myös Porissa:

Lukolla menossa muutenkin masentava jakso, sillä kuudesta pelistä se on voittanut vain yhden. Sen sijaan Ässillä saldo on päinvastainen, kuudesta pelistä vain yksi tappio. Perjantai-ilta, peli Raumalla ja vastakkain kaksi perinteistä seuraa. Tuleeko maalibakkanaalit vai niukka vääntö pisteistä?

Jatkuuko kummankin vire?

Niin, jos nyt vallalla olevat vireet jatkuvat, niin ottelu päättyy vedonlyöntikertoimien vastaisesti Ässien voittoon. Ässien ja tasapelin kertoimet ovat varsin houkuttelevat ainakin näillä spekseillä. Molemmilla on riveissään erinomaisia pelureita, mutta Ässien viimeaikaiset otteet kuntopuntarissa ovat olleet varsin komeita, Lukon ei niinkään.

Tulosvedossa tässä ottelussa voi laittaa lapulle melkein mitä tahansa, mutta kannattaa huomioida perjantai-ilta ja pelin hurmosfaktori. Maaleja voi tulla jopa liukuhihnalta jos kassareille ei osu se kaikkein parhain päivä. Maaleja ottelussa tehdään todennäköisesti yli 4.5, yli 5.5 on varsin mahdollinen sekin. Edellinen ottelu Raumalla päättyi lukemiin 7-2, mutta ihan siihen ei usko taida riittää tällä kertaa?

Viimeksi Raumalla yhdeksän maalia, tuskin nyt päästään samaan? Perjantai-iltaan kannattaa varautua uniikilla Unibetin kampanjalla, jossa ensitalletus aina 40 euroon saakka triplataan. 40 euron ensitalletuksella pelitilille 120 euroa. Kyllä kelpaa!

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

ritchie_cech
Everton - Newcastle 23.4.2018, ilman sen kummempaa panosta

Evertonin ja Newcastlen kauden viimeiset ottelut menevät pelaillessa, putoamispeikko on karistettu, mutta toisaalta ensi kauden euroturnaukset ovat liian kaukana.

mestarien-liiga-liverpool-roma-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 Liverpool - Roma, miten käy ensimmäisessä ot...

Liverpool ja Roma taistelevat paikasta Mestarien liigan finaaliin. Kumpi vie ensimmäisen osaottelun nimiinsä?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Tiistai 24.4.2018 - Kärpät ja Tappara 5. finaali, Oulussa kulta...

Kärpät hävisi maanantaina Tapparalle, mutta Oulussa on tänään uusi yritys. Juhliiko Kärpät tänään?

mestarien-liiga-bayern-munchen-real-madrid-veikkaussivut
Keskiviikko 25.4.2018 Bayern München - Real Madrid - kumpi jäte...

Futisjättiläiset Bayern ja Real kohtaavat matkalla Mestarien liigan finaaliin. Johdattaako Cristiano Ronaldo joukkonsa finaaliin?

balls
Inter Turku - HJK 25.4.2018, HJK vasta kakkosena

HJK hävisi viime kierroksella kotonaan Kuopiolle. Inter taas hävisi viimeksi paikallispelin TPS:lle. Klubi on kierrättänyt pelaajia jo nyt hyvin huolellisesti.

tappara-kärpät-liiga-veikkaussivut
Torstai 25.4.2018 Tappara - Kärpät, kuudes finaali. Joko ratkea...

Kärpät on nyt hävinnyt kaksi peräkkäistä ottelua, häviääkö se tämänkin. Seitsemäs ottelu lauantaina?

Aikaisemmat otteluennakot