Lukko –Blues 25.2.2014 |Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Lukon hurja vire myös tauon jälkeen?

 

Vihje lyhyesti

Blues lähtee Raumalle haastamaan Lukkoa, joka oli ennen taukoa loistavassa iskussa. Ottelussa riittää panosta, sillä molemmat joukkueet taistelevat suorasta pudotuspelipaikasta ja Lukko jopa kotiedusta pudotuspeleihin.

Kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella neljä kertaa ja voitot ovat tasan 2-2. Molemmat ovat voittaneet ottelunsa kotonaan. Lukolla on kymmenestä viime ottelusta kasassa yhdeksän voittoa, joten on selvää kumpi ottelussa on ennakkosuosikki. Lukolla on laittaa maalinsuulle tulikuuma maalivahti Ryan Zapolski. Tauon jälkeen joukkueiden vire on aina kysymysmerkki, mutta Lukon pelihuumori ennen taukoa oli sen verran hyvällä tasolla, että Lukko on hyvä valinta vetolapulle mukaan.

Vihje: Lukko, kerroin 1.85 Nordicbet

 

 

 

Perustelut vihjeelle

Bluesin peli kulki ennen taukoa varsin mukavasti ja joukkue on napannut kymmenestä viime ottelustaan kuusi voittoa. Joukkue sai itsensä hinattua kuudenneksi ja Blues taistelee tosissaan suorasta pudotuspelipaikasta. Pelin olisi kuljettava heti tauon jälkeen, jotta joukkue haalisi vielä tarvittavat pisteet suoraan pudotuspelipaikkaan.

Lukko oli ennen taukoa Liigan paras joukkue ja kymmenestä viime ottelusta joukkueelle kertyi yhdeksän voittoa. Ennen tätä joukkueen peliä leimasi epätasaisuus, mutta tällä hetkelle se on muisto vain, kun joukkue porskuttaa voitosta voittoon. Joukkue tulee nappaamaan itselleen kotiedun pudotuspeleihin mikäli vauhti jatkuu samanlaisena kuin ennen taukoa.

Molemmat joukkueet olivat mainiossa iskussa ennen taukoa ja on mielenkiintoista nähdä kumpi tulee otteluun valmiimpana. Lukolta löytyy tällä hetkelle enemmän ratkaisijoita kuin vierailijoilta ja kotijoukkueen maalilla Ryan Zapolski pystyy ratkomaan otteluita miltei yksinään. Valmentajat tuntevat toisensa erinomaisesti, joten molemmat joukkueet tietävät toistensa kikat. Odotettavissa on tiukka kampailu, jonka kotijoukkue kuitenkin kääntää itselleen.

Vihje: Lukko, kerroin 1.85 Nordicbet

 

 

 

Veikkaussivut | Antti