Lukko - Blues 27.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Onko Lukko kotonaan liikaa espoolaisvieraille?

Lukko – Blues, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,95 | 4,30 | 3,05 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään viikonlopun alun kunniaksi neljä ottelua, Raumaalla yhteen iskevät Lukko sekä vieraaksi saapuva Espoon Blues. Lukko pelasi edellisen ottelunsa eilen Helsingissä Jokereita vastaan, joten Lukko joutuu pelaamaan nyt kaksi ottelua peräkkäisinä päivinä. Lukko onnistui nappaamaan osan pisteistä Helsingistä mukanaan ja toisekseen Lukko on voittanut tähän mennessä molemmat kotiottelunsa. Vieraissa Lukolla on ollut vaikeaa Jokerit -ottelua lukuunottamatta, mutta tosissaan Jokerit kaatui Raumaalla 2-1 maalein sekä HIFK kaatui myös 3-2 numeroin.

Lukolla on ollut vieraissa suuria maalinteko-ongelmia, mutta toisaalta raumaalaisten onneksi edes kotonaan homma on tähän mennessä toiminut. Lukolle sinänsä Blues sopii vastustajana varmasti erinomaisesti, sillä Bluesista ei oikeastaan edes ole varma, että mitä pitäisi sanoa. Bluesin alkukauteen mahtuu kaikki mahdollinen ja mahdoton. Blueshan aloitti kauden käsittämättömän vahvasti, mutta toisaalta Blues on tehnyt kahteen edelliseen kotiotteluun varsinaisella peliajalla yhden maalin ja valtavat maalivahtiongelmat saattavat vielä tulevaisuudessakin olla osa espoolaisten arkea.

Lukko oli jo viime kaudella erittäin hankala vastustaja juuri Bluesille ja nyt etenkin kotonaan Lukko tulee olemaan vaikeasti voitettavissa. Bluesilla on ollut kahdessa viime ottelussa tosissaan ongelmia maalinteon suhteen, vaikka toiseksi edellisessä kotiottelussa Pelicans kaatuikin jatkoilla 2-1 maalein. Kaiken kaikkiaan tästä ottelusta on helppo ennustaa vähämaalista, mutta nyt merkittävän kotiedun ansiosta napataan Lukko vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas