Lukko - Blues 28.3.2014 | Lukko metsästää kotivoittoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Kumpi nappaa sarjassa kolmannen voittonsa?

Vihje lyhyesti

Äärimmäisen tasainen ottelusarja jatkuu tänään Raumalla. Kaikki edelliset ottelut ovat päättyneet vierasvoittoihin ja voitot ovat tasan 2-2. Ottelusarjasta osattiin odottaa tiukkaa, mutta kaikki muu onkin sitten mennyt vastoin ennakko-odotuksia. Joukkueet mättävät hirvittäviä maalimääriä pudotuspeleissä, kotiedulla ei ole mitään merkitystä ja maalivahdit ovat pelanneet selvästi alle oman tasonsa.

Kertoimet asettavat Lukon ennakkosuosikiksi illan otteluun. Sarjassa on nähty jo neljä vierasvoittoa ja ensimmäinen kotivoitto tulee ennemmin tai myöhemmin. Tasaisessa parissa voi vielä tulla yllätyksiä, mutta edelleen tuntuu, että Lukolla on Bluesia enemmän potentiaalia edetä välieriin. Raumalaisilla on vielä enemmän varaa nostaa tasoaan kuin Bluesilla. Eiköhän nyt nähdä jo sarjan ensimmäinen kotivoitto ja pelataan Lukkoa kahden kertoimella.

Vihje: Lukko, kerroin 2.00 NordicBet 

 

 

Perustelut vihjeelle

Lukko pääsee kotiyleisönsä eteen hakemaan kolmatta voittoaan tässä sarjassa. Tähän mennessä kotiedulla ei ole ollut mitään merkitystä tässä sarjassa, mutta tänään Lukolla on mahdollisuus ottaa se tärkeä kotivoitto. Viime pelissä myös joukkueen ykköskenttä sai tärkeitä onnistumisia ja tämä voi kantaa joukkuetta pitkälle. Maalivahti Ryan Zapolski oli runkosarjassa huikea, mutta nyt koppi ei ole tarttunut totuttuun tapaan. Tähän syynä on ollut myös Lukon surkea puolustuspelaaminen. Lukon on onnistuttava tiivistämään puolustustaan ja samalla pyrittävä antamaan Zapolskille mahdollisuudet tason nostoon. 

Bluesin ase runkosarjassa oli Lukon tavoin tiukka ja kurinalainen puolustuspelaaminen. Espoolaisten puolustus on myös ollut erittäin heikko ja ja maalivahti Jani Nieminen tekee maalillaan virheitä. Bluesin tuttu taisteluilme näkyy silti kentällä jokaisessa vaihdossa ja tämä onkin kantanut joukkuetta tässä ottelusarjassa.  On mielenkiintoista nähdä jaksaako Blues painaa samalla tahdilla myös jatkossa. Blues on tässä sarjassa erittäin vahvoilla, mikäli se ryöstää tänäänkin vierasvoiton itselleen.

Sarja jatkuu tasaisena ja tämän illan voittaja saa ottelupallon seuraavaan peliin. Joukkueet ovat erittäin tasaiset, mutta mikäli Lukko saa oman pelinsä totutulle tasolle se on vahvoilla. Lukolla on varaa nostaa tasoaan espoolaisia enemmän. Molemmat olivat runkosarjassa vahvoja kotonaan ja olisi yllätys, mikäli vierasvoitot jatkuisivat edelleen. Pelataan tähän kohteeseen Lukkoa kahden kertoimella.

Vihje: Lukko, kerroin 2.00 NordicBet 

 

Veikkaussivut | Antti