Lukko - HIFK 12.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/12/2013
Jaa tämä...

Lukko sekä HIFK vastakkain Raumaalla.

Lukko – HIFK, merkki 2, kerroin
Lukko – HIFK ML, merkki 2, kerroin

PAFin kertoimet otteluun 2,22 | 4,05 | 2,70

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, HIFK matkustaa Raumaalle testaamaan Lukon päivän vireen. Lähtökohtaisesti tiedossa on monenkin syyn takia erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen. Ensimmäinen syy on se, että Lukko ui tällä hetkellä syvissä vesissä. Viimeksi Lukko hävisi kotonaan Kärppiä vastaan 1-4 maalein ja kaiken kaikkiaan Lukolla on neljästä viime ottelusta alla peräti kolme tappiota. Koko orkesteri alkoi ottelusta Pelicansia vastaan, jossa Lukolla oli valtavia ongelmia maalivahtipelin kanssa. Kärppiä vastaan maalivahtipeli ei silloinkaan loistanut, mutta oululaisryhmän kanssa Lukolla olikin jo suuria ongelmia maalinteon kanssa. Jotain se kertoo Lukon tilanteesta, että kahdessa edellisessä kotiottelussa vastustajat ovat tehneet yksitoista maalia.

HIFK on siinä mielessä mielenkiintoinen joukkue, että hieman liioiteltusti sanottuna vierasjoukkueelta on edelleen tästäkin ottelusta sivussa puoli Helsinkiä, mutta niin vain HIFK on voittanut viidestä viime ottelustaan peräti neljä! HIFK voitti esimerkiksi juuri Lukon kotonaan aivan hetki sitten 3-2 maalein. Kaiken kaikkiaan HIFK murskasi viimeksi kotonaan TPS:n peräti 4-0 maalein, Juuso Puustinen viimeisteli vaatimattomasti kolme maalia TPS:n verkkoon. Mikäli HIFK voittaisi tänään, helsinkiläisryhmä nappaisi tältä viikolta täyden pistepotin.

HIFK:n pelaaminen tasakentillä ei vielä ole vakuuttanut millään tavalla, mutta toisaalta erikoistilannepelaaminen sekä maalivahtitilanne ovat erinomaisessa kunnossa! HIFK:lla väitettiin olevan suuria ongelmia maalivahtipelaamisen kanssa, mutta se voidaan sanoa samantien, että se on täyttä vitsiä. HIFK:lta on tosissaan edelleen sivussa useita merkittäviä pelaajia, mutta tahtia se ei ole haitannut. Lukko on jättänyt itsestään sellaisen kuvan, että tappioputki jatkuu tänään HIFK:n isäntänä. HIFK on erinomainen valinta mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas