Lukko - Ilves 19.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Joutuvatko kettupaidat Ilveksen raatelemaksi Raumaalla?

Lukko – Ilves, merkki 2, kerroin
Lukko – Ilves ML, merkki 2, kerroin

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,05 | 4,15 | 2,90

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuusi kamppailua, Raumaalla pisteistä taistelevat Lukko sekä vieraaksi saapuva Tampereen Ilves. Lähtökohdat tähän kamppailuun ovat äärimmäisen jännittävät. Ilves voitti eilen SaiPan Hakametsässä murskalukemin 5-2 maalein ja samalla Ilves nousi Liigan ykköspaikalle. Ilves pelasi eilen mahtavan ottelun ja yllätti Jussi Markkasen viisi kertaa lappeenrantalaisten maalilla. Jussi Markkanen torjui muutamia vaarallisia tilanteita vierasjoukkueen maalilla, mutta Ilves oli kaiken kaikkiaan eilen erinomaisessa pelivireessä. Ilveksen osalta keskustelua on herättänyt valtavasti se, että kuinka joukkueen omistuksessa tulee käymään. Marko Sjöblöm on ollut enemmän esillä kuin pelilliset asiat, mutta Ilves on osoittanut, että homma toimii jäällä erittäin hyvin kaikesta sekavuudesta huolimatta.

Lukko tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta raumaalaisten peliesitykset ovat vaihdelleet erittäinkin paljon. Lukko on voittanut tämän kuun aikana kolme ottelua ja itseasiassahan Lukko voittikin torstaina KalPan vieraissa. Syyskuussa Lukon peliesitykset vaihtelivat vielä rajummin kuin tämän kuun aikana, mutta nyt tosissaan oikeaan suuntaan kotijoukkuekin on matkalla. Lukon uudesta sentteristä, Aaron Gagnonista on mahdotonta vielä oikeastaan sanoa yhtään mitään. Gagnon on ollut nyt viikon kotijoukkueen kokoonpanossa.

Ilves on tällä hetkellä kaiken kaikkiaan hurjassa pelivireessä ja vierasjoukkueen itseluottamuskin on korkealla. Eilen Hakametsässä Ilves sai faneiltaan hurjaa tukea ja varmasti myös tänään tamperelaisia on reilusti saapumassa omia kannattamaan. Ilves on ollut erittäin rohkea kiekon kanssa ja se onkin tuottanut tulosta. Yksinkertaisesti Ilveksen ryhmästä ei löydy heikkoa osa-aluetta lainkaan. Viimeisenä lukkona Ilveksen maalivahtityöskentely on ollut huipputasoa. Lukko on kotonaan parhaimmillaan erinomainen, mutta Ilveksessä on tällä hetkellä ne syyt, mitä vierasvoiton merkkaamiseen vetokupongille tarvitaan.

Veikkaussivut | Tuomas