Lukko - Ilves 7.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/06/2013
Jaa tämä...

Paranteleeko raumalaiset asemiaan säälipleijareiden suhteen?

lukko ilves kertoimet sportingbet

Nämä kertoimet löydät Sportingbetiltä. Uudet asiakkaat saavat 50€:n riskittömän vedon vain Veikkaussivujen kautta.

Saat 50 €:n riskittömän vedon Sportingbetille vain TÄSTÄ >>

 

Raumalaiset lähtevät hakemaan elintärkeitä pisteitä sarjajumbo Ilveksen kustannuksella. Ipa hakee tuntumaa liigakarsintoihin.

Lukko on valahtanut jo viimeiselle säälipleijaripaikalle, eikä peliesitykset ole RD:n suojateilla suuria hurraahuutoja herättäneet. Raumalaiset ovat hävinneet kolme edellistä matsia rumalla 3-13 maalierolla, joka kielii siitä, että ongelmia löytyy sekä hyökkäys- että puolustuspäästä. Justin Azevedo on jatkanut erittäin vahvoja otteitaan ja onkin Lukon tuki ja turva myös torstai-iltana. Ilveksen melko vaatimattomassa puolustusmateriaalissa Azevedon luulisi olevan kuin kotonaan. Petri Vehaselta joukkue kaipaa selvää tason nostoa, mikäli tarkoituksena on pitää 11. oleva Blues edelleen selän takana.

Tampereella seuraillaan varmasti jo mielenkiinnolla pian alkavaa Mestiksen finaalisarjaa Jukureiden ja KooKoon välillä. Ilves on pelannut jo jonkin aikaa ilman paineita SM-liigassa ja onkin onnistunut kiusaamaan muiden joukkueiden sarjasijoitusten parantelua viime aikoina yllättävänkin hyvin. Kahdesta edellisestä ottelusta joukkue on saalistanut neljä pistettä, kun ensin kaatui jatkoajalla HPK ja heti perään voittomaalikilpailussa TPS. Ilveksen nuorisokaartista on noussut kovia tulevaisuuden lupauksia, kuten tyylikkäästi viime aikoina pelannut Valtteri Järviluoma. Mielenkiintoista nähdä, missä Järviluoma ja kumppanit pelaavat, jos kävisikin niin, että Ilves tippuisi SM-liigasta kauden päätteeksi.

Lukko kaipaa erittäin kipeesti pisteitä, mutta toisaalta peliesitykset eivät lupaa kovin hyvää. Ilves voi hyvinkin varastaa pisteet RD:n kriisijoukkueelta.

Veikkaussivut | Oskari