Lukko - Jokerit 6. Ottelu 28.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Eräpallo numero kaksi – Luvassa kova rystypuolen palautus.

Kelkka kääntyi ja näyttävästi! Tänään nousee stadilaiset rinnalle.

Hyödynnä härskisti Jokereiden vahvat esitykset ja pelaa isosti helsinkiläisiä NordicBetin kautta! Uusille pelaajille 50€:n riskitön veto! >>>

Jokerit näytti eilen Hartwall Areenalla, mihin joukkue parhaimmillaan pystyy. Dominointia läpi ottelun ja vakuuttavat numerot taululle.

Lukko oli eilen totaalisen köysissä. Tämä lause ei koske Justin Azevedoa, mutta muu joukkue ei saanut rakennettua oikeastaan edes kunnollista hyökkäystä. Onkin ollut hämmästyttävää, miten pitkälle Justin Azevedon yksilötaidoilla ja Petri Vehasen huippuvireellä Lukko on taistellut. Hämmästyttävää on myös se, miten hyvä Azevedo todella on. Kahdeksassa pleijariottelussa tahkotut tehot 8+6=14 ovat sellaisia lukemia, että niihin ei aivan joka kaveri tässä liigassa ole pystynyt. Valitettavaa Lukon kannalta on, että seuraavat pistenikkarit tulevat listalla kaukana perässä. Jos Jokerit onnistuvat pimentämään Azevedon täysin, jää Lukko varsin aseettomaksi. Tänään Lukolla olisi mahdollista jälleen katkaista sarja. Tänään se myös olisi oikeastaan tehtävä, sillä jos sarja venyy seitsemänteen peliin, niin sitä Lukko tuskin Helsingissä voittaa.

Jokerit esitti ponnetonta pelaamista kolme peliä putkeen, mutta eilen pelaamiseen löytyi tarvittavaa rentouttaa. Helsinkiläiset menivät menojaan Teemu Pulkkisen johdolla, joka nakutti tehot 2+1. Myönnän myös olleeni väärässä Eero Kilpeläisen suhteen. Olin aivan varma, että Kilpi ei enää näissä pleijareissa pelaa. Esitykset olivat uskomattoman ala-arvoisia ja Frans Tuohimaan paikkaus toimi erinomaisesti. Olisin ollut valmis ojentamaan Tuohimaalle ykkösveskarin paikan. Kilpeläinen sai kuitenkin kasattua itsensä eiliseen otteluun ja pelasi huomattavasti paremmin kuin aiemmissa otteluissa. Näiden seikkojen pohjalta sarjan suunta on muuttunut täysin. Jos Jokerit onnistuvat viemään eilisenlaisen draivin myös vieraskaukaloon, niin Lukko tulee olemaan vaikeuksissa. Seitsemäs ottelu vaikuttaa jopa melko todennäköiseltä tämän uuden heräämisen kokeneen Jokerinipun vuoksi.

Jokerit kampeaa sarjan seitsemänteen otteluun.

Veikkaussivut | Oskari