Lukko - JYP 24.1.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Lukon alamäki JYPin isäntänä?

Lukko – JYP, merkki 2, kerroin 2,65 Bet365
Lukko – JYP ML, merkki 2, kerroin 2,00 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,35 | 3,75 | 2,65 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Raumaalla yhteen iskevät Lukko sekä JYP. Joukkueina Lukko sekä JYP tuntevat toisensa hyvin, sillä viime aikoina Lukko sekä jyväskyläläiset ovat kohdanneet muutamaankin otteeseen. Sarjataulukossahan Lukko on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas JYP löytyy neljänneltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kahdeksan pistettä vierasjoukkueen eduksi. Käytännössä Lukko sekä JYP lähtevät tähän otteluun täysin erilaisesta tilanteesta. Viisi edellistä ottelua ovat Lukolle tuottaneet vaatimattomasti neljä tappiota, kun taas JYP on noussut Liigan tulikuumpien joukkueiden listaan. JYP kylläkin hävisi edellisellä kierroksella TPS:lle 4-2 maalein, mutta tuossa ottelussa vierasjoukkueen valmistautuminenkaan ei tainnut mennä putkeen. JYP ehti peräkkäin voittamaan ennen Turussa pelattua ottelua kuusi kamppailua, joten siinä mielessä vierasjoukkue on ollut jo pidemmän aikaan erinomaisessa pelivireessä.

Lukon peliesitykset ovat olleet viime aikoina kaiken kaikkiaan todella heikkoa tasoa ja se onkin oikeastaan kuvannut kotijoukkueen tilannetta hyvin, että maalinteossa raumaalaiset ovat nykyään onnistuneet kamppailua kohden kerran tai kaksi. Edelliseen viiteen otteluun peräti neljässä kotijoukkue on jäänyt korkeintaan kahteen tehtyyn maaliin. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa JYP latoi Raumaalla kiekkoa maaliin vaatimattomasti viisi kertaa, joten siinä mielessä kotijoukkueelle jäi tuosta kamppailusta vain parannettavaa. Lukon tekemiseen on viime otteluissa tullut mukaan paljon erittäin merkittäviä henkilökohtaisia virheitä. Lukon tekeminen on periaatteessa murentunut pala kerrallaan yksilötason virheisiin – vastustajat ovat päässeet rokottamaan kotijoukkueen epävarmaa puolustusta kovalla prosentilla. Nykyaikana Lukon perustekeminen ei ole sillä tasolla millä sen pitäisi olla ja se näkyykin samantien myös tulostaululla.

Lukko sekä JYP kulkevat tällä hetkellä täysin erilaisella tiellä. TPS:ää vastaan JYP teki muutamia todella karmeita henkilökohtaisia virheitä, mutta muuten jyväskyläläisten puolustus on ollut rautaa ja samallahan vierasjoukkue on tehnyt tarvittavat maalit. Lukko tulee tässä ottelussa olemaan varmasti erittäin fyysinen, joten siinä mielessä fyysisyyteen JYPin on pystyttävä vastaamaan. Periaatteessa JYPillä on ollut edelleen viime aikoina loukkaantumisia puolustuspäässä, mutta loukkaantumisia löytyy myös kotijoukkueelta. JYP on ollut joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa erittäin vahvoilla ja kaiken kaikkiaan vierasvoitosta tarjotut kertoimet ovat syytä poimia vetokupongille mukaan myös tällä kerralla. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta vain kerran voitto on mennyt kotijoukkueen eduksi. Lukko taistelee tiukasti pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon, kun taas JYP taistelee pääsystä kuuden sakkiin, joten siinä mielessä panokset ovat luonnollisesti tässäkin ottelussa merkittävää luokkaa. JYP on vieraissakin erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas