Lukko - Kärpät 13.2.2014 | Antti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Katkaiseeko Kärpät raumalaisten voittoputken?


Vihje lyhyesti

Raumalla kohtaa kaksi loistavassa vireessä olevaa joukkuetta. Lukko pyrkii säilyttämään paikkansa neljän joukossa ja Kärpät haluaa varmistella runkosarjan voittoa.

Lukko on löytänyt viimein tasaisuuden otteisiinsa ja tänään vastassa on Liigan kärjessä porskuttava Kärpät.  Neljästä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta Kärpät on voittanut kolme. Kärpät on Liigan toiseksi paras vierasjoukkue ja omaa Lukkoa leveämmän materiaalin, vaikka Juhamatti Aaltonen ja Lasse Kukkonen ovatkin Sotšissa. Kärpät mielii takaisin voittojen tielle ja tulee laittamaan kotijoukkueen ahtaalle.

Vihje: Kärpät ML, kerroin 1,86 NordicBet

 

 

 

Perustelut vihjeelle

Odotettavissa on erittäin mielenkiintoinen kamppailu Rauman illassa. Lukko lähtee otteluun kolmen pelin voittoputkessa ja viidestä viime ottelustaan joukkue onkin kaapinut neljä voittoa. Viime kierroksella Lukko nuiji Kalpan lukemin 6-0, mutta tänään vastus on täysin eri luokkaa. Lukon kautta on leimannut epätasaisuus ja vain aika näyttää kestääkö raumalaisten loistava vire myös jatkossa.

Kärpät on voittanut viidestä viime ottelustaan kolme. Viime kierroksella joukkue kärsi kirvelevän tappion Tapparalle voittomaalikisassa ja näin ollen runkosarjan voittotaistelu pysyi jännittävänä. Tappiosta sisuuntuneena kärppälauma tulee varmasti laittamaan tänään kotijoukkueen tiukille.

Kärpät on ollut Lukolle hankala vastustaja ja kotijoukkue saakin onnistua tänään täydellisesti mikäli haluaa jatkaa voittoputkeaan. Kärpät on pelannut erittäin vahvasti läpi kauden, eikä ole syytä olettaa, että tahti hiipuisi jatkossakaan. Vierasjoukkueen voitto viimeistään varsinaisen peliajan jälkeen on viisas valinta lapulle mukaan.

Vihje: Kärpät ML, kerroin 1,86 NordicBet

 

Veikkaussivut | Antti