Lukko - Pelicans 1.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/01/2013
Jaa tämä...

Ryöstääkö Pelicans pisteet Raumaalta?

Lukko – Pelicans, merkki 2, kerroin 
Lukko – Pelicans ML, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 2,04 | 4,20 | 2,85 

 

 

Jääkiekon Liigan tiistai -illassa pelataan tänään viisi kamppailua, Raumaalla yhteen iskevät Lukko sekä vieraaksi saapuva Lahden Pelicans. Lukko on tällä hetkellä sarjataulukossa kahdeksantena, mutta harva olisi uskonut siihen, että Pelicans johtaisi tässäkin vaiheessa Liigan sarjataulukkoa. Jotkut saattoivat kuvitella, että Blues -ottelu, mikä päättyi lahtelaisten osalta tappioon, olisi saattanut laukaista lahtelaisilla tappiokierteen, mutta niin vain Pelicans päätti viikkonsa ensin voittamalla vieraissa Kärpät ja heti perään kotonaan JYPin. Pelicansin maalilla Jere Myllyniemi on ollut Liigan parhaimmistoa, vaikka myös Janne Juvonen on tähän asti hoitanut tehtävänsä erinomaisesti.

Lukko ei ole vielä hävinnyt kotonaan otteluakaan, joten tiedossa tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen kamppailu! Kotietu tekee tästä ottelusta tosissaan jännittävän, mutta on aivan selvää jo tässä vaiheessa, että mikäli Pelicans saa heti alkuun onnistumisia hyökkäyspäässä, ottelun voittaja saattaa ratketa hyvinkin nopeasti. Pelicansin koko joukkueen itseluottamus on tällä hetkellä niin korkealla, että edes tappio Espoossa ei muuttanut sitä lainkaan alaspäin.

Lukolla on ollut valtavia ongelmia maalinteon kanssa ja sarjajohtajaa vastaan se asia tuskin tulee helpottumaan. Lukolle helpoistakin paikoista maalinteko on syystä tai toisesta ollut erittäin vaikeaa. Esimerkiksi kahdessa edellisessä vierasottelussaan Lukko on maalinteossa onnistunut vain kahteen kertaan. Sillä tavalla otteluita harvemmin voitetaan. Lähtökohtaisesti Pelicansin sairaslistakin on täysin tyhjä, joten näillä kertoimilla vierasvoitto on syytä napata mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas