Lukko - Saipa 12.3.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2013
Jaa tämä...

Sopuisa tasuri vai raivokasta vääntöä?

Hyppää Saipan pleijari-bandwagoniin mukaan ja lyö rahat sisään Betssonin kautta!

 

Pelaa Saipan voittoa Betssonin kautta tästä! Uusille pelaajille 100€:n bonus! >>>

Raumalla ottavat yhteen peräkkäisillä sijoilla olevat Lukko ja Saipa. Joukkueilla riittää panosta illan ottelussa, sillä joukkue tarvitsee edelleen pisteen, jotta paikka pleijareissa varmistuisi. Jos lappeenrantalaiset tänään jäävät ilman pisteitä ja Pelicans kaataa Tapparan, niin Saipa on jälleen kerran ulkona playoff-otteluista.

Lukko sai katkaistua viime kierroksella tappioputkensa, joka varmasti teki hyvää RD:n suojattien itseluottamukselle. Raumalaiset eivä voi sääleistä enää ulos pudota, joten siinä mielessä joukkue pääsee pelaamaan illan ottelua varsin levollisin mielin. Lukon kirkkain tähti on jo pitkään ollut Justin Azevedo, joka on säilyttänyt pistevainunsa läpi tiukkojenkin aikojen. Lukon kompastuskivenä voikin tänään olla paineeton tila. Osaako joukkue käsitellä tilanteen, jossa pleijaripaikka on jo varmistettu vai meneekö homma löysäilyksi?

Lappeenrannassa ilmeisesti pidetään jännityksestä, sillä Saipalla olisi ollut paikkoja sementöidä oma paikkansa pleijareissa jo aikoja sitten, mutta joukkue on venyttänyt lopullisen ratkaisun tekemistä aina viimeiselle kierrokselle saakka. Tänään Saipalla on kuitenkin tosipaikka kyseessä. Joukkue tarvitsee pisteen, jotta pleijarikevät voi Lappeenrannassa alkaa. Lappeenrantalaisten iloksi viime aikoina pirteästi ovat esiintyneet niin Brian Salcido, Stefano Giliati kuin Brad Morankin. Herrojen tehoja joukkue tulee kaipaamaan tänäänkin.

Uskon, että Saipa hyötyy Lukon paineettomuudesta ja varmistaa tänään pleijaripaikkansa.

Veikkaussivut | Oskari