Lukko - SaiPa 28.11.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Jatkaako SaiPa Länsirannikon nöyryytystä Raumaalla?

Lukko – SaiPa, merkki 1, kerroin

Expektin kertoimet otteluun 1,90 | 3,95 | 3,25

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kolme ottelua, Lappeenrannan SaiPa jatkaa Länsirannikon valloitusta tällä kerralla Raumaan Lukon kustannuksella. Sarjataulukossa Lukko on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas SaiPa löytyy kolmannelta sijalta. SaiPa pelasi viimeksi eilen Ässien vieraana voittaen ottelun 1-4 maalein. SaiPa nappasi kaiken kaikkiaan erinomaisen voiton, mutta onhan todettava, että Ässien tilanne on tällä hetkellä todella synkkä sekä toisekseen myös se, että SaiPalle matkustamista on tullut viime päivien aikana valtavasti. Ei ole SaiPalle helppoa pelata toinen vieraspeli uudelleen kahden päivän sisään.

Lukko on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut peräti neljä voittoa, joten kotijoukkueen järkyttävä epätasaisuus on nyt historiaa! Alkukaudella kukaan ei osannut todennäköisesti ennustaa, että kuinka Lukon peleissä tulisi käymään, mutta tällä hetkellä tilanne on täysin toinen. Lukko on kaiken kaikkiaan tällä hetkellä erinomaisessa pelivireessä. Edellisellä kierroksella Lukko voitti HPK:n 3-2 maalein. Lukko on viidestä edellisestä kotiottelustaan voittanut jokaisen, joten Raumaa on ollut äärimmäisen vaikea paikka vastustajalle kuin vastustajalle. Tappara on edellinen joukkue, joka on Raumaalta pystynyt vierasvoiton nappaamaan ja tuo otteluhan pelattiin yli kuukausi sitten.

Lukko kärsii tässäkin ottelussa poissaolijoista, sillä sivussa ovat esimerkiksi Otto Honkaheimo, Petteri Nummelin, Lauri Tukonen sekä Teemu Nurmi. Toisaalta Lukon tilannetta helpottaa se tieto, että myös SaiPalla poissaolijoita riittää. Varsinkin Stefano Gilliatin sekä Jesse Mankisen poissaolot ovat merkittäviä takaiskuja lappeenrantalaisryhmälle. Kaiken kaikkiaan SaiPa on vieraissa esiintynyt eilistä lukuunottamatta erittäin huonosti – neljä edellistä vierasottelua ovat lappeenrantalaisille tuottaneet vain yhden voiton. Lähtökohtaisesti Lukko on parantanut peliesityksiään valtavasti ja levänneenä lähteekin tähän otteluun ehdottomasti suosikkina.

Veikkaussivut | Tuomas