Lukko - Tappara 19.2.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Tasaista vääntöä pääsystä kuuden joukkoon. 

LukkoTappara. merkki X, kerroin 4.20 NordicBet

Lukko – Tappara. merkki 1, kerroin 2.50 NordicBet

 

VEIKKAA LUKKO – TAPPARA OTTELUUN ILMAN RISKIÄ!

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50 €:n riskittömän vedon. Lyö vetoa otteluun ja jos ensimmäinen vetosi menee väärin saat rahasi takaisin.

SAAT 50 € RISKITTÖMÄN VEDON TÄSTÄ >>

 

Todennäköisesti tiistain tasaisin kamppailu käydään Raumalla, jossa Lukko isännöi Tampereen Tapparaa. Kumpikin joukkue oli äärimmäisen kovassa lennossa vielä tammikuun aikana, mutta helmikuun puolella kummallakin on peli alkanut yskähdellä vaihtelevissa määrin. Luvassa on varmasti erittäin tasainen ottelu, sillä panosta löytyy kummaltakin aivan runkosarjan loppumetreille saakka.

Lukko näytti jo kadottaneen kokonaan vireensä helmikuun alkupuoliskolla, mutta edellisen kierroksen 5-2 ilotulitus TPS:ä vastaan kielii jonkin asteisesta kurssin muutoksesta. Joukkueen erikoistilannepelaaminen oli kunnossa ja ykköspyssy Justin Azevedo huikeassa vireessä tehtaillen tehot 2+2. Myös monissa liemissä keitetty järkälemäinen puolustaja Milan Jurcina tuntuu vetreytyvän kevään edetessä. Jurcina tykitti kiekon kahdesti TPS:n verkkoon. Mikäli Lukko pystyy jatkamaan siitä mihin jäi TPS:ä vastaan se on vahvoilla.

Tappara pusersi edellisellä kierroksella pitkän kaavan kautta pirteästi pelannut Pelicansia vastaan ja käteen jäi lopulta vain yksi piste. Tapparan helmikuu ei ole ollut muutenkaan aivan niin hohdokas, vaikka perjantaina Blues kaatuikin vieraissa selvin 0-3 lukemin. Tappara on pelannut viime aikoina vahvasti vieraskaukalossa, mutta viime kierrosten ailahtelevaiset otteet tekevät tästä ottelusta erittäin vaikean veikattavan. Raumalla nähdään todennäköisesti tasainen ottelu, eikä jatkoaika olisi mikään yllätys. Toisaalta Nordic Bet tarjoaa Lukon kotivoitolle kerrointa 2.50, joka kuulostaa myös erittäin houkuttelevalta.

Veikkaussivut | Oskari