Lukko - Tappara 4. Ottelu 6.4.2013 | SM-liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/06/2013
Jaa tämä...

Raumalaisilla veitsi kurkulla ja pronssipeli nurkan takana.

Tappara pitelee tuota veistä, eikä ole armoa antamassa.

Betssonin kautta kohti kirkkainta mitalia Tapparan kanssa! Uudet betsaajat kuittaa 100€ bonusta! >>>

Lukolla ei vain riittänyt. Tappara on ollut varsin tyly vastustaja läpi sarjan ja tänään olisi sitten vuorossa katkaisuhoitoa ala kirvesrinnat.

Lukko pyristeli komeasti Tapparan kanssa kaksi ensimmäistä ottelua, mutta eilisessä ottelussa joukkueiden todellinen tasoero tuli näkyviin varsin selvästi. Lukon materiaali ei riitä Tapparan materiaalia vastaan. Justin Azevedolta mitään pois ottamatta, mutta mies ei vain kykene yksin kannattelemaan koko joukkuetta. Lukon ongelmat ovat hyvin pitkälti pelin suoraviivaisuudessa tai ennemminkin sen puuttumisessa. Liian hienoa, liian näpertelyä. Pleijareissa lähes poikkeuksetta menestyvät ne joukkueet, jotka ajavat härskisti maalille ja survovat kiekon vaikka väkisin sisään. Tähän Lukko ei ole Tapparaa vastaan pystynyt. RD:n onkin nyt kaivettava kikkakavalkaadistaa esiin vieläkin yksinkertaisempia kuvioita, jos ei aivan 4-0 haluta sarjaa hävitä.

Tappara on ollut erinomainen läpi sarjan. Jukka Rautakorpea ei tuntunut kahden supertähden, Aleksander Barkovin ja Chris Connolyn loukkaantumiset juurikaan haittaavaan. Ei heti loukkaantumisten jälkeen, eikä todellakaan enää tässä vaiheessa. Tappara on pelannut ennen kaikkea joukkueena erinomaisesti, joka on yksi vahvimmista syistä siihen, että tänään on finaalipaikka tamperelaisille katkolla. Tänään olisi vielä yksi voitto raumalaisista kammettava, jotta tuo unelma kävisi toteen. En näe pienintäkään syytä, miksei Tappara sitä tänään pystyisi kampeamaan. Juha Metsola on vireessä, Jarno Koskiranta on vireessä, Tappara on vireessä.

Tapparalle selvä voitto ja tamperelaiset finaaleihin.

Veikkaussivut | Oskari