Lukko - TPS 29.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

TPS matkustaa Lukkoa haastamaan Raumaalle.

Lukko – TPS, merkki 2, kerroin 
Lukko – TPS ML, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,90 | 4,10 | 3,30 

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuudella pelipaikkakunnalla, illan tv-ottelussa yhteen iskevät Lukko sekä vieraaksi saapuva TPS. Sarjataulukossa Lukko on tällä hetkellä yhdeksäntenä, kun taas puolestaan TPS löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta. Kyseessä on kahden surkeassa vireessä olevan joukkueen kohtaaminen. Molempien joukkueiden tilanne ottelun alla on vaikea. Lukko on hävinnyt kolme edellistä otteluaan ja puolestaan TPS:llä on alla kuusi tappiota putkeen. Lukko hävisi viikonlopun aikana kahdesti Tapparaa vastaan ja näissä otteluissa Lukolle tehtiin peräti seitsemän maalia. TPS:llä ei mennyt paremmin Jokereita vastaan, ensin TPS hävisi kotonaan 1-4 maalein ja puolestaan Helsingissä TPS sai kyytiä 4-2 numeroin.

Kai Suikkanen on TPS:n päävalmentajana monta kertaa kertonut, että TPS tarvitsisi lisää yksinkertaisesti laukauksia maalia kohden ja sitä kautta pelaajia, jotka saisivat irtokiekkoja sisään. TPS:ltä on puuttunut sellaiset pelaajat viime otteluissa. Täysin samaa voidaan sanoa Lukon tilanteesta, sillä Lukko on ollut vähintään yhtä ailahtelevainen kuin vierasjoukkuekin. Mielenkiintoa kamppailuun tuo myös se, että Lukon tilannetta ottelun alla pahentaa entisestään loukkaantumiset, sillä TPS pääsee huomattavasti paremmasta terveystilanteesta tähän kamppailuun kuin kotijoukkue. Sivussa Lukolta ovat esimerkiksi Aleksi Saarela, Lauri Tukonen sekä Teemu Nurmi. Lisäksi saattaa hyvinkin olla mahdollista, että Petteri Nummelin ei tänään pysty pelaamaan. Se olisi Lukolle valtava menetys.

Lähtökohtaisesti kumpikaan joukkue ei vakuuta tällä hetkellä millään tavalla. Lukko on kotonaan parhaimmillaan erittäin vaarallinen, mutta viimeksi Tappara viimeisteli Raumaalla viisi maalia Lukon verkkoon. Eipä kotijoukkueen kannalta kauhean vakuuttavaa. Ennen lopullisen pelipäätöksen tekemistä on ehdottomasti tarkistettava se, että pelaako Petteri Nummelin kotijoukkueen kokoonpanossa. Lukko lähtee kotonaan otteluun suosikkina, mutta tällä kerroinasettelulla Lukko ei houkuttele. TPS nousee järkeväksi pelikohteeksi. Voisi jopa sanoa, että kahden surkean joukkueen kohtaamisessa valitaan se, jolle tarjotaan hienoa kerrointa. TPS nostetaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas