Lukko kaappasi JYPin konkaripakin - SaiPalle tulivoimaa AHL:stä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/11/2014
Jaa tämä...

Kilpavarustelu tulevan Liiga-kauden varalle jatkuu kuumana.

Lukon ryöstöretket Jyväskylään sen kuin jatkuvat. Raumalaisseura nimittäin tiedotti keskiviikkona solmineensa yksivuotisen sopimuksen Jyrki Välivaaran kanssa.

38-vuotiaalla Välivaaralla ei ollut voimassa olevaa sopimusta JYPin kanssa, mutta Kristian Näkyvän poistuttua Ruotsin maalle olisi konkaripakille ollut varmasti käyttöä hurrikaanileirin takalinjoilla.

Välivaara pelasi viime kaudella 45 runkosarjaottelua tehoin 3+11=14. Mies kuului vuonna 2011 MM-kultaa voittaneeseen Leijona-ryhmään.

– Saadaan kokenut suomalainen kiekkoammattilainen, joka tietää mitä tuloksen tekeminen vaatii. Jyrki on ollut mukana tekemässä tulosta niin kotimaassa kuin ulkomaillakin aina maailmanmestaruutta myöten. Saadaan porukkaan takuuvarma hyvä suorittaja, Lukko-luotsi Risto Dufva sanaili seuran tiedotteessa.

Samalla Lukko ilmoitti Ilkka Mikkolan 1+1-vuotisesta jatkosopimuksesta.

SaiPa hankki kanukkisentterin!

Myös SaiPalla oli keskiviikkona ilmoitusluontoista asiaa. Seura nimittäin kertoi kiinnittäneensä hyökkääjä David MacIntyren rivistöönsä 1+1-mallisella sopimuksella. Kanukkihyökkääjä siirtyy Lappeenrantaan AHL-joukkue Grand Rapids Griffins väreistä.

Viime kaudella MacIntyre pelasi 64 runkosarjaottelua ja naputteli niissä tehot 8+13=21. Urallaan 27-vuotias kanukki on pelannut yhteensä 285 AHL-ottelua ja pistitili näyttää yhteislukemia 54+68=122. Vyöltä löytyy myös 7 NHL-ottelua tehoin 1+1=2.

– Hän on meidän joukkueen näköinen pelaaja. Puolustuspelaaminen maistuu ja kaverissa on potentiaalia hyökkäyspäähän. Hän tuo osaamisensa kautta hyvän lisän meidän sentterikalustoon, kommentoi SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa.

Katso myös Veikkaussivujen jalkapallon MM 2014 -kisasivusto!

Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut